HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Πληθαίνουν οι καταγγελίες για την γραμμή που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Πολλές είναι οι καταγγελίες για την λειτουργία του δρομολογίου Αθήνα – Θεσσαλονίκη, και για την έλλειψη ηλεκτροδότησης στα βαγόνια.

Τραγικό δυστύχημα με τρένο συνέβη το βράδυ της Τρίτης έξω από τα Τέμπη. Επιβατική αμαξοστοιχία συγκρούστηκε με εμπορική και βαγόνια τυλίχτηκαν στις φλόγες. Αυξάνεται συνεχώς ο αριθμός των νεκρών, πολλοί οι σοβαρά τραυματισμένοι επιβάτες, εγκαυματίες και ακρωτηριασμένοι.

Την ίδια ώρα, πληθαίνουν οι καταγγελίες για την γραμμή που εκτελούσε το εν λόγω «μοιραίο» δρομολόγιο.

Η κ. Αγγελική μίλησε στο «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την εμπείρια της με το ίδιο δρομολόγιο.

«Είχαμε ταξιδέψει με την ίδια αμαξοστοιχία, ήμασταν στο βαγόνι 7, που ήταν το πρώτο κατά σειρά μετά τη μηχανή, είχαμε σταματήσει στα Παλαιοφάρσαλα γιατί περιμέναμε το άλλο τρένο να περάσει, κανένα μισάωρο. Πέρασε το τρένο και μετά φύγαμε, μας είχαν ενημερώσει από τα μεγάφωνα ότι περιμένουμε να φύγει το τρένο. δεν είχαμε άλλη εναλλακτική δεν μας είπαν να πάρουμε κάποιο άλλο μέσο, κάποιο πούλμαν. Περιμέναμε μέσα στο τρένο σταματημένοι», ανέφερε.

Ο κ. Παναγιώτης κατήγγειλε την εμπειρία του στο συγκεκριμένο δρομολόγιο.

«Πριν από 20 μέρες στις 9 Φεβρουαρίου ταξιδεύαμε με την γυναίκα μου από Θεσσαλονίκη για Λιανοκλάδι, μας είπαν οι τεχνικοί του ΟΣΕ ότι το τρένο θα έχει μία ώρα καθυστέρηση. Όλα τα παιδιά εκεί προσπαθούσαν να συνδέσουν τα τρένα με τα καλώδια. Δεν μπόρεσαν να κάνουν τίποτα. Μετά από μία ώρα μας ενημέρωσαν ότι το βαγόνι δίπλα στο κυλικείο δεν είχε ηλεκτρικό ρεύμα και ότι θα έπρεπε να κατέβουν όλοι κάτω από την αμαξοστοιχία για να το αδειάσουν αυτό το βαγόνι και να το αποσύρουν και να πάνε με μείον 1 βαγόνι. Μετά από μία ώρα ο σταθμάρχης μας ενημέρωσε ότι οι μισοί θα πάμε στο Παλαιοφάρσαλο με άλλη αμαξοστοιχία και οι υπόλοιποι θα πήγαιναν με αυτή την αμαξοστοιχία.

«Όλα αυτά χωρίς ρεύμα και όλοι να μιλάνε στους ασυρμάτους. Μετά στο Λιανοκλάδι μας ειπαν να περάσουμε από το ταμείο να πάρουμε «αποζημίωση» και μας έδωσαν 5 ευρώ σε εμένα και 5 στην γυναίκα μου» κατέληξε.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Εξώδικο έστειλε ο Γιώργος Πατούλης στη σύζυγό του Μαρίνα

Her News b

Γιώργος Βάλλης: Στον “Real Voice 99,5” για τη ναυτική φωτοβολίδα που τραυμάτισε τον 31χρονο αστυνομικό στα επεισόδια στου Ρέντη

HerNews ka

Παγκόσμια μέρα μνημείων και τοποθεσιών: Ελεύθερη είσοδος στους αρχαιολογικούς χώρους σήμερα

Her News b