HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Φόβοι για ακόμη μεγαλύτερο αριθμό νεκρών – Κλίνες σε ξενοδοχεία της Λάρισας για τις οικογένειες των θυμάτων

Αλυσίδα αλληλεγγύης και στήριξης των οικογενειών των θυμάτων και των τραυματιών του πολύνεκρου δυστυχήματος των Τεμπών στήθηκε στη Λάρισα.

Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής με τη συνδρομή εκπαιδευμένων σκύλων συνεχίζουν να επιχειρούν στον τόπο της τραγωδίας για τον εντοπισμό εγκλωβισμένων ατόμων ενώ γερανοφόρα οχήματα αφαιρούν διαρκώς τμήματα της επιβατικής αμαξοστοιχίας, δημιουργώντας χώρο στους πυροσβέστες.

Επιτόπου στήθηκαν και στρατιωτικές τέντες για την υποδοχή τυχόν τραυματιών ή σορών.

Φόβοι για ακόμη μεγαλύτερο αριθμό νεκρών

Υπενθυμίζεται ότι με τα εώς τώρα επίσημα στοιχεία και αναφορές, ο επιβεβαιωμένος αριθμός των νεκρών ανέρχεται στους 40, ενώ όπως εκτιμάται ο αριθμός αυτός θα ανέβει, καθώς σύμφωνα με τα ηλεκτρονικά στοιχεία από την εταιρία Hellenic Train στην επιβατική αμαξοστοιχία και στο συγκεκριμένο τμήμα της διαδρομής επέβαιναν 342 επιβάτες και 10 άτομα προσωπικό, ενώ στην εμπορική αμαξοστοιχία 2 άτομα προσωπικό.

66 τραυματιές, 6 από αυτούς σε ΜΕΘ

Σε νοσοκομεία της Λάρισας, της Κατερίνης και της Θεσσαλονίκης νοσηλεύονται 66 τραυματίες, οι 60 από αυτούς σε απλές κλίνες και οι 6 σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας.

Σημειώνεται πως εκτός από τους ψυχολόγους που βρίσκονται από το πρωί στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας, έχει συσταθεί ομάδα ψυχολόγων από την τηλεφωνική Γραμμή Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης 10306, την οποία μπορούν να καλούν οι συγγενείς για ψυχολογική υποστήριξη και καθοδήγηση.

Διαβάστε περισσότερα: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορωνοϊός: 1.718 νέα κρούσματα, 780 διασωληνωμένοι, 52 νεκροί,

Her News b

Νόνικα Γαληνέα: Η συγκινητική ανάρτηση της “Finos Film” – «Σήμερα θα ανταμώσει με τον Αλέκο της»

HerNews ka

Πάσχα: Χασάπικο ή σουπερμάρκετ; – Οι τιμές & τα διλήμματα των καταναλωτών

HerNews ka