HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα που αγνοούνταν- Δόθηκε εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση

Το πρωί της Παρασκεύης 3 Μαρτίου ταυτοποιήθηκε ακόμη μια αγνοούμενη από την πολύνεκρη τραγωδία της σύγκρουσης τρένων στα Τέμπη.

Πρόκειται για την 28χρονη Ελπίδα, φοιτήτρια του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπως γνωστοποίησε ο αδερφός της άτυχης κοπέλας έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία του με την ΕΛ.ΑΣ.

«Μου είπε η αστυνομία ότι θα γίνει η κηδεία με δημοσία δαπάνη αλλά η ρητή εντολή είναι να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση» δήλωσε ο αδερφός της άτυχης Ελπίδας στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

«Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει» είπε ξεσπώντας ο αδερφός της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Νωρίτερα ο πατέρας της κοπέλας συγκλόνισε με όσα δήλωσε. «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» έλεγε καθώς είχε χάσει ήδη τις ελπίδες του.

«Το κορίτσι μου το ανέθρεψα με τις καλύτερες προοπτικές, όχι να μου το σκοτώσει οποιοσδήποτε αλήτης. Τι να μου πείτε. Δίνω κουράγιο στον εαυτό μου για να στηρίξω την οικογένεια. Θα έρθει το Πάσχα και θα έχω σερβίτσιο στο τραπέζι άδειο και την καρέκλα της» πρόσθεσε ο τραγικός πατέρας.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Το κοριτσάκι μου θα το πάρω στο κουτί, τεμαχισμένο…» λέει πατέρας 28χρονης αγνοούμενης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιώργος Βάλλης: Όσα δήλωσε σε «Kontra News» & «Talk Radio 98,9» για την πειρατεία στο St. Nikolas

HerNews ka

Θρίλερ στην Κηφισιά: Ένοπλη ληστεία σε γνωστό ξενοδοχείο

Her News b

Θεσσαλονίκη: «Γέφυρα ζωής» για τη μεταφορά βρέφους από την Πτολεμαΐδα στο Ιπποκράτειο – Γεννήθηκε χωρίς σφυγμό

HerNews ka