HerNews.gr
Διεθνή

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Έλαβαν πρόσκληση για τη στέψη του Καρόλου

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ έλαβαν πρόσκληση να παρευρεθούν στη στέψη του βασιλιά Καρόλου Γ’,  παρά την τεταμένη σχέση τους με τη βασιλική οικογένεια.

«Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι ο Δούκας έλαβε πρόσφατα αλληλογραφία μέσω email από το γραφείο της Αυτού Μεγαλειότητας σχετικά με τη στέψη», δήλωσε στους Sunday Times την Κυριακή ένας εκπρόσωπος του ζευγαριού.

«Μια άμεση απόφαση για το αν θα παρευρεθούν ο Χάρι και η Μέγκαν δεν θα αποκαλυφθεί από εμάς αυτή τη στιγμή», συνέχισε.

Ο Κάρολος ανέβηκε στο θρόνο τον Σεπτέμβριο του 2022 μετά  το θάνατο της μητέρας του, της βασίλισσας Ελισάβετ Β’ .

Πρόκειται να στεφθεί επίσημα στις 6 Μαΐου, μια ημερομηνία που οι θαυμαστές πιστεύουν ότι επιλέχθηκε  ειδικά για να προκαλέσει σύγκρουση  στον Χάρι και τη Μαρκλ καθώς σηματοδοτεί τα 4α γενέθλια του γιου τους Άρτσι.

Η σχέση τους είναι τεταμένη από τότε που ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν  παραιτήθηκε από τα ανώτερα βασιλικά του καθήκοντα τους τον Ιανουάριο του 2020.

Οι εντάσεις επικράτησαν όταν ο Χάρι δημοσίευσε ένα ενδεικτικό απόσπασμα από το βιβλίο του που αποκάλυψε κάθε λογής οικογενειακά μυστικά, συμπεριλαμβανομένης μιας υποτιθέμενης  σωματικής διαμάχης με τον αδερφό του, πρίγκιπα Γουίλιαμ , και έναν ισχυρισμό ότι στον πατέρα του Κάρολο, άρεσε  να κάνει προσβλητικά σχόλια για τα κόκκινα μαλλιά του Χάρι.

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν έχουν ασχοληθεί ακόμη με το περιεχόμενο του βιβλίου, με τίτλο «Spare». Αντίθετα, διατηρούν  τις δραστηριότητές τους ως συνήθως .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έλαμψε στα Όσκαρ – Η εντυπωσιακή εμφάνισή της και η ερμηνεία που μάγεψε το κοινό

Her News

Τζεφ Μπέζος: Το 500 εκατομμυρίων δολαρίων γιοτ του φαίνεται να έχει το πρόσωπο της συντρόφου του σε ξύλινη προτομή

HerNews ka

ΗΠΑ: Τι είναι τα «UFO» που εμφανίστηκαν στον ουρανό – Οι επιστήμονες απαντούν

Her News