HerNews.gr
Διεθνή

Τζο Μπάιντεν: Νέο ατύχημα για τον Πρόεδρο των ΗΠΑ – Σκόνταψε ξανά στις σκάλες του Air Force

Νέα «πτώση» για τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν κατά τη στιγμή της επιβίβασής του στο Air Force, κάτι που εγείρει νέα ερωτηματικά για την κατάσταση της υγείας του.

Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, ο Τζο Μπάιντεν μπουρδουκλώνεται στα μισά της σκάλας και βάζει τα χέρια του προκειμένου να προστατευτεί από την πτώση.

Ο 80χρονος Μπάιντεν, επισκέφτηκε την πόλη Σέλμα για να τιμήσει την 58η επέτειο της πορείας της «Ματωμένης Κυριακής» κατά τη διάρκεια της εποχής των πολιτικών δικαιωμάτων και να πιέσει το Κογκρέσο να εγκρίνει τη σαρωτική εκλογική μεταρρύθμιση πριν φτάσει στον επικίνδυνο δρόμο του στο αεροπλάνο ώρες αργότερα.

Ο γηραιότερος πρόεδρος έχει σκοντάψει τουλάχιστον άλλες τρεις φορές όταν ανέβαινε τις σκάλες στο αεροσκάφος, πιο πρόσφατα όταν αναχώρησε από την Πολωνία μετά από ένα τριήμερο ταξίδι στο Κίεβο εν μέσω του συνεχιζόμενου πολέμου της Ουκρανίας εναντίον της Ρωσίας.

Τον Μάιο του 2022, ο Μπάιντεν έχασε αλλά γρήγορα ανέκτησε την ισορροπία του πιάνοντας την κουπαστή ενώ επιβιβαζόταν στο προεδρικό αεροπλάνο στην αεροπορική βάση Andrews πριν από ένα ταξίδι στο Ιλινόις. 

Τον επόμενο μήνα, σκόνταψε πριν από μια πτήση προς το Λος Άντζελες για τη Σύνοδο Κορυφής της Αμερικής – και μια εβδομάδα αργότερα, έπεσε από το ποδήλατό του ενώ ήταν έξω για μια βόλτα στην παραλία.

Αυτές οι “πτώσεις” έχουν καταστήσει τον Μπάιντεν εύκολο στόχο για τους Ρεπουμπλικάνους που βλέπουν τον πρόεδρο ως ανίκανο σωματικά ή ψυχικά να υπηρετήσει. Ο προεδρικός γιατρός Kevin O’Connor τον Φεβρουάριο σημείωσε σε μια πεντασέλιδη έκθεση της «σημαντικής σπονδυλικής αρθρίτιδας του Μπάιντεν, της ήπιας αρθρίτιδας του ποδιού μετά από κάταγμα και μιας ήπιας αισθητικής περιφερικής νευροπάθειας των ποδιών».

Νεότερα Άρθρα

Χάλι Μπέρι: Οριστικοποίησε το διαζύγιό της με τον Ολιβιέ Μαρτίνεζ μετά από 8 χρόνια – Τι ποσό θα πληρώσει

HerNews ka

Angus Cloud: Τιμήθηκε με τοιχογραφία μετά τον θάνατό του στη γενέτειρά του στο Όκλαντ της Καλιφόρνια

HerNews ka

Ισραήλ: Νεκρή 23χρονη με καταγωγή από τη Θεσσαλονίκη – «Την πυροβόλησαν πισώπλατα»

HerNews ka