HerNews.gr
Beauty Αφιερώματα

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας: “Ωδή” στη γυναίκα από τον Μakeup Αrtist Παναγιώτη Καρακάση- Beauty tips ημέρας!

Μια ημέρα αφιερωμένη στο θαύμα της φύσης… γυναίκα! Κινεί τα νήματα σε όλους τους τομείς θέλει να τη σέβεσαι και να την αγαπάς. Αν η γυναίκα είναι εσωτερικά γαλήνια λάμπει σαν χρυσός.

Η δύναμη των γυναικών είναι καθαρά στην ψυχολογία τους είναι ένας πολύτιμος λίθος που θέλει τον ήλιο του για ενέργεια το καθαρό νερό για να καθαρίσει οτιδήποτε αρνητικό την έχει αγγίξει.

Ο Makeup Artist Παναγιώτης Καρακάσης κάνει τη δική του αφιέρωση μέσω του HerNews σε όλες τις γυναίκες για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας

Όπως σε όλους τους ανθρώπους ένα παραπάνω στις γυναίκες, το μέσα τους καθρεφτίζει το έξω τους. Έτσι πρέπει να φροντίζει την εσωτερική της δύναμη να πιστεύει στον εαυτό της, να πατάει στα πόδια της, να είναι ανεξάρτητη, να θωρακίζει τον εαυτό της και να πιστεύει ότι αξίζει να αγαπάει τον εαυτό της με τα ελαττώματα του.

Το σώμα της, το δέρμα της, τα μαλλιά της, να λέει καθημερινά ποσό σημαντική είναι, ποσό τυχερή που αντέχει όλα αυτά που θα προκύψουν στην ζωή της (γέννα άλλο θαύμα αυτό που καταφέρνουν η γυναίκες), να νταντεύει τον εαυτό της στις δύσκολες μέρες και να τον αγαπά.

Ετσι πρέπει να φροντίζει και το δέρμα της, να έχει τη βασική της ρουτίνα skin care, μάσκες peeling και φυσικά μακιγιάζ ανάλογα με την ψυχολογία , δουλειά , διασκέδαση ,διάθεση και φυσικά γιορτές όπως και σήμερα.

Η γυναίκα μπορεί να μεταμορφωθεί σε ό,τι θέλει από μια full time power νοικοκυρά μέχρι μια δυναμική διευθύντρια. Έχει δύναμη και το συνδυάζει και με το μακιγιάζ της, σαφώς πρέπει να είναι ανάλογα  με την προσωπικότητα. Εκεί  είναι το κλειδί. Η κάθε γυναίκα να ναι μοναδική και αυθεντική.

Με το προσωπικό της στυλ, καμία κόπια. Η αυτοπεποίθηση της γυναίκας παίζει σημαντικό ρόλο στην καθημερινότητα της, αν από μικρή καταλάβει τι αξίζει δε θα έχει ανάγκη κανέναν. 

Ένας συνδυασμός αυτοπεποίθησης και προσωπικού στυλ είναι το μυστικό για να κατακτά τον κόσμο. Γιατί μπορεί.

Και το έχουμε δει στην ιστορία της γυναίκας από τότε μέχρι και σήμερα … δεν είναι τυχαίο που λένε “Πυρ γυνή και θάλασσα”!

 

Tips ημέρας για να είστε ακόμη πιο λαμπερές από τον Makeup artist Παναγιώτη Καρακάση 

Μια λαμπερή βάση (μίξη makeup με κρέμα λάμψης για να έχετε λαμπερό glow skin), ένα δροσερό ρουζ,  μάσκαρα έντονη, καλοσχηματισμένα φρύδια, μια ουδέτερη σκιά στα μάτια και λόγω της ημέρας…. ένα κόκκινο φωτεινό (κερασί) glossy lipstick θα τονώσει την αυτοπεποίθηση και την γοητεία σας και φυσικά θα είστε και στο trend της εποχής.

Χρόνια Σας Πολλά  Υπέροχα πλάσματα!

Παναγιώτης Καρακάσης

Makeup Artist και Creative director της Oriflame

@panagiotis.karakasis

@karakasisp_makeupartist

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Cara Delevingne: Έκανε την πιο girly εμφάνιση στο party του Vanity Fair

HerNewskl

Καλοκαιρινό μανικιούρ: Οι fresh ιδέες που προτείνει το Nail me up!

HerNewskl

13 Φεβρουαρίου: Παγκόσμια Ημέρα Ραδιοφώνου

HerNews ka