HerNews.gr
Beauty

Καλοκαιρινό μανικιούρ: Οι fresh ιδέες που προτείνει το Nail me up!

καλοκαιρινό μανικιούρ

Η νέα σεζόν ξεκινάει και ήδη οι πρώτες νότες του καλοκαιριου είναι εδώ… Το Nail me up μας υπενθυμίζει πως χρειάζεται μια μικρή ανανέωση στο καλοκαιρινό μανικιούρ που θα επιλέξουμε φέτος!

καλοκαιρινό μανικιούρ

Τα Nail Trends στο Nail me Up έχουν την τιμητική τους και όλες οι γυναίκες τα λατρεύουν χωρίς αμφιβολία.

Νew season, New us, λένε όλοι οι celebrities. Εμείς από την άλλη πλευρά, προσθέτουμε πως μια έμπειρη τεχνήτρια νυχιών θα σου φτιάξει τη διάθεση.

Με ποιον τρόπο; Προτείνοντας σου πολλές επιλογές στο καλοκαιρινό μανικιούρ σου που θα ταιριάζουν στο στυλ και στο σχήμα των νυχιών σου.

καλοκαιρινό μανικιούρ

Οι ζωηρές αποχρώσεις στο Nail me Up είναι εκείνες που ξεχωρίζουν, αλλά και αυτές που ακόμη και το πιο casual look θα το κάνουν μοναδικό. Η μαυρισμένη επιδερμίδα, επίσης, χρειάζεται συγκεκριμένο μανικιούρ για να αναδειχθεί και να τραβήξεις και εσύ με τη σειρά σου όλα τα βλέμματα πάνω σου.

καλοκαιρινό μανικιούρ

Πώς θα προσθέσεις λοιπόν μια παιχνιδιάρικη διάθεση στις ήδη chic εμφανίσεις σου, χωρίς όμως να χάσεις το προσωπικό σου στυλ;

καλοκαιρινό μανικιούρ

Το φετινό καλοκαίρι το υποδεχόμαστε με πολλά χρώματα.

Ακόμη και οι λάτρεις του κλασσικού κόκκινου ή των nudes αποχρώσεων θα θέλουν να τα αποχωριστούν. Ωστόσο, όσες παραμένουν σταθερά στο αγαπημένο baby pink μανικιούρ, το Nail me Up θα αναβαθμίσει για ακόμη μια φορά το manicure προσθέτοντας υπέροχα σχέδια.

καλοκαιρινό μανικιούρ

Ανάμεσα σε αυτά είναι τα 3D αυτοκόλλητα. Δημιουργώντας το σωστό σχήμα στα νύχια και πραγματοποιώντας από την αρχή όλη την τελετουργία του μανικιούρ, το αποτέλεσμα θα σε κάνει να λάμψεις.

καλοκαιρινό μανικιούρ

Επίσης, τα ombre νύχια δέχονται μια νεά και ανατρεπτική παραλλαγή.

Πλέον συνδυάζονται με τα mirror που ακόμη και ένα total black outftis το αναβαθμίζουν. Οι βραδινές εμφανίσεις του καλοκαιριού απαιτούν περιποιημένα και στυλάτα νύχια.

καλοκαιρινό μανικιούρ

Όσο για το λατρεμένο γαλλικό, αν προσθέσεις λίγες νότες χρυσών φύλλων στο ήδη υπάρχον μανικιούρ σου, θα κάνεις όλες τις γυναίκες να αναρωτιούνται ποιο είναι το ιnspo που πήρες. 

καλοκαιρινό μανικιούρ

  • Nail me up Πειραιά
Στέφανου Σκουλούδη 16, Καλλίπολη Πειραιά
21 0428 6184
Instagram
Facebook
  • Nail me up Κερατσινίου
Παπανικολή 8, Κερατσίνι
21 0461 1338
Instagram

Νεότερα Άρθρα

Σου έσπασε το νύχι; Ο πιο εύκολος τρόπος για να το φτιάξεις

Her News

Jennifer Lopez: Τα 5 μυστικά της για εντυπωσιακή επιδερμίδα

HerNewskl

Selena Gomez: Το girly χτένισμα για όσες έχουν σγουρά μαλλιά!

HerNewskl