HerNews.gr
Ελλάδα

Τραγωδία στα Τέμπη: Εκτός ΜΕΘ ακόμα ένας τραυματίας – Σε κρίσιμη κατάσταση 20χρονος με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις

Τη μάχη για τη ζωή κέρδισε χθες ένας 22χρονος τραυματίας του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη,  ο οποίος αποσωληνώθηκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νοσηλεύεται πλέον σε απλή κλίνη του Νοσοκομείου Παπαγεωργίου στη Θεσσαλονίκη.

Ύστερα από αυτή την εξέλιξη, στις ΜΕΘ παραμένουν συνολικά 4 τραυματίες, εκ των οποίων μόνο ένας βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση. Πρόκειται για τον 20χρονο που νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας, ο οποίος έχει υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και έχει ήδη υποβληθεί σε δύο χειρουργεία.

Οι γιατροί δηλώνουν ότι δεν έχουν καταφέρει να σταθεροποιήσουν τον οργανισμό του που έχει υποστεί σοβαρή ζημιά από τα πολλαπλά τραύματα.

Από τους υπόλοιπους ασθενείς σε ΜΕΘ, ακόμα μία νεαρή κοπέλα στο Παπανικολάου, σύμφωνα με στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ, είναι σε σταθερή κατάσταση. Επίσης σταθεροί είναι και οι δύο τραυματίες στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Λάρισας.

Σε ό,τι αφορά τους τραυματίες που νοσηλεύονται σε απλές κλίνες, η κατάσταση της υγείας τους μέρα με τη μέρα βελτιώνεται.

Πηγή: Parapolitika.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Κιβωτός του Κόσμου»: Τα ευρήματα του νέου Δ.Σ στη δομή και η διασφάλιση της προστασίας των παιδιών

Her News b

Την Τρίτη θα ηχήσουν σειρήνες συναγερμού σε όλη την Ελλάδα

Her News

Στηβ Μιλάτος: Ελεύθερος με εγγύηση 2.000 ευρώ και εμφάνιση 2 φορές στο αστυνομικό τμήμα

Her News b