HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζενεβιέβ Μαζαρί: «Οι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση είναι σκληρά εργαζόμενες»

H εκπομπή του «MEGA Καλημέρα» συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει τα πιο σημαντικά νέα της σόομπίζ. Όλα όσα είπε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

Η Σαμπρίνα δήλωσε: «Μου έχει τύχει σύντροφος μου να με παρακολουθεί, είχε κρυφτεί στο πατάρι κι εγώ νόμιζα ότι έλειπε. Έχει σηκώσει χέρι άντρας πάνω μου αλλά έχω σηκώσει κι εγώ εναντίον του από άμυνα. Είμαι ”μπάρμπας” στη ζωή μου και όχι κούκλα όπως θέλουν οι άλλοι».

Ενώ, ο Μέμος Μπεγνής δήλωσε: «Έχω πιάσει σύντροφο μου να με απατά και δεν με νοιάζει. Δεν ξέρω τι σημαίνει ζήλια, δεν είμαι κτητικός άνθρωπος. Είχα ακούσει ότι με λέγανε ψώνιο».

«Ο Αχιλλέας Χαριτος μου εξομολογήθηκε ότι σε μια φωτογράφιση είχαν πει για μένα ότι είμαι παράξενος για αυτό και δεν μου μίλαγαν, έχω χάσει δουλειές από λάσπη που έχω φάει», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

«Έχω υποστεί bullying γιατί ήμουν ένα αγόρι που δεν έπαιζε ποδόσφαιρο. Μου άρεσε να παίζω με τις φίλες μου και να τους λέω τι να φορούν. Δεν με στιγμάτισε το bullying για το επίθετο μου γιατί ο πατέρας μου όταν με είδε να κλαίω επενέβη, χτυπώντας μου ένα καμπανάκι», δήλωσε ο Στέλιος Κουδουνάρης.

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τον Απόστολο Γκλέτσο: «Είπα αυθόρμητα τη viral ατάκα, η φιλία δεν  χαλάει για τα κόμματα. Ο Γκλέτσος έκανε την πρώτη  κίνηση να τα ξαναβρούμε, τον αγαπώ πολύ. Το σκότωσα το χέρι μου γιατί το χτύπησα πολύ, είχα θυμώσει με όλους».

Στο «Νight out» απόψε στις 00:10 ο Θεοχάρης Ιωαννίδης υποδέχεται την Ζενεβιέβ Μαζαρί.

«Μπορείς να με θεωρήσεις ”diversity”, οι ταμπέλες είναι για αυτούς που τις χρησιμοποιούν, δεν είναι πραγματικές. Οι γυναίκες στην ελληνική τηλεόραση είναι σκληρά εργαζόμενες. Στην τηλεόραση δεν είναι να είσαι απλά ωραία, δεν είσαι καρτ πόστα», σχολίασε η Ζενεβιέβ Μαζαρί.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της αποκάλυψε on camera το φύλο του παιδιού που περιμένει

HerNews ka

Μαριαλένα Ρουμελιώτη για Σάκη Κατσούλη: «Θέλουμε περισσότερο να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας παρά να παντρευτούμε»

HerNews ka

Αλέξης Κούγιας: «Δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με το τι μετέφερε το εμπορικό τρένο»

HerNews ka