HerNews.gr
Μόδα

Kendall Jenner: Ποζάρει τόπλες για τη νέα καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein

Η Kendall Jenner πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια εσωρούχων του Calvin Klein , παίρνοντας το σλόγκαν «Calvins η τίποτα» κυριολεκτικά καθώς ποζάρει τόπλες σε πολλές από τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες.

Φορώντας μόνο ένα ζευγάρι λευκές ψηλές κάλτσες και σλιπ, η Kendall κάθεται στο πάτωμα σε μια φωτογραφία, τυλίγοντας με τα χέρια της στο σώμα της για να καλύψει το στήθος της.

Σε ένα άλλο στιγμιότυπο, η Jenner είναι ξαπλωμένη στο έδαφος με ένα τζιν παντελόνι χωρίς τοπ, καλύπτοντας το στήθος της με τα χέρια της καθώς σηκώνει τους γοφούς της κάνοντας γέφυρα σταυροπόδι.

Σε μια αισθησιακή πόζα βλέπουμε την Kendall Jenner με σουτιέν και εσώρουχο σε μια τρίτη εικόνα, τραβώντας ένα μαύρο τζιν γύρω από τους μηρούς της, ενώ καλύπτεται με ένα τζιν μπουφάν με τα μανίκια σηκωμένα σε μια άλλη, που φαίνεται να μην φοράει τίποτα από κάτω.

Η καμπάνια, την οποία σκηνοθέτησαν και φωτογραφήθηκαν οι Mert Alas και Marcus Piggott, περιλαμβάνει την Jenner μαζί με τους άλλους πρέσβεις του Calvin Klein, FKA Twigs και Jennie.

Δύο νέα πρόσωπα της επωνυμίας προστέθηκαν επίσης στα αστέρια, με τον Michael B. Jordan — ο οποίος εξέπληξε τους θαυμαστές του με τα σέξι στιγμιότυπά του — και τον Aaron Taylor-Johnson να συμμετέχουν και οι δύο στην πρώτη τους καμπάνια για τη μάρκα.

Αποκαλώντας τις φωτογραφίες της Kendall Jenner γεμάτες «μη απολογητικό αισθησιασμό», ο Calvin Klein δήλωσε σε δελτίο τύπου ότι οι εικόνες δείχνουν την «πιο οικεία πλευρά της».

Η νέα καμπάνια εσωρούχων σηματοδοτεί μια πολυάσχολη εβδομάδα για την τηλεοπτική περσόνα, η οποία παρακολούθησε το πάρτι των Oscars του Vanity Fair με το ίδιο νυφικό που φόρεσε η Marion Cotillard στα Βραβεία Όσκαρ το 2008.

Μαζί με τις στιλιστικές στιγμές που ξεχώρισε αυτή την εβδομάδα, η σταρ του ριάλιτι απασχολεί πολύ και με τις φήμες για σχέση με τον Bad Bunny που φουντώνουν αφού οι δυο τους αποχώρησαν μαζί από το afterparty των Όσκαρ της Beyoncé και του Jay-Z την Κυριακή το βράδυ .

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Hot Girl Librarian: Η νέα τάση της μόδας που κάνει τα party girls να…. “τρέμουν”

HerNews ka

Μόδα: Τι να φορέσω το βράδυ της Ανάστασης;

Her News b

Ζιζέλ Μπούντχεν: Φόρεσε το πιο εντυπωσιακό τζιν σετ που έχουμε δει

HerNews ka