HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δανάη Μιχαλάκη: Ο πατέρας της αποκάλυψε on camera το φύλο του παιδιού που περιμένει

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου βιώνουν μια από τις σημαντικότερες περιόδους της ζωής τους, καθώς σε λίγο καιρό θα κρατήσουν στα χέρια τους τον καρπό του έρωτά τους.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram γράφοντας: «Σήμερα γιορτάζω γενέθλια και επέτειο γάμου. Φέτος όμως γιορτάζω τριπλά! Γενέθλια, επέτειο και ερχομό.. μπιζελιού!».

O πατέρας της και εξίσου ηθοποιός, Γιώργος Μιχαλάκης, αποκάλυψε on air στην κάμερα του “Happy Day” το φύλο του παιδιού που περιμένει η κόρη της.

«Θα γίνω παππούς, όλοι λένε πως το παιδιού το παιδί είναι δυο φορές παιδί σου. Θα είμαι ακόμη περισσότερο εκδηλωτικός απ’ ότι είμαι με την κόρη μου. Αυτό το φοβάμαι λίγο, δεν έχω κρύψει ποτέ την αγάπη μου για την κόρη μου. Μου έχει και εκείνη αγάπη, ελπίζω να αγαπάω τουλάχιστον το ίδιο και το εγγόνι μου.

Κάλεσαν και τις δύο οικογένειες στο σπίτι, δήθεν για τσάι. Μια δύο μέρες πριν άρχισα να νιώθω περίεργα. Πήγε το μυαλό μου ότι μπορεί να είναι και έγκυος. Όταν μας το ανακοίνωσε δεν ένιωσα έκπληξη, έκανα βέβαια ότι ένιωσα. Αλλά απλώς ένιωσα μεγάλη χαρά. Κορίτσι είναι, δεν ξέρω αν το ξέρετε, το ανακοίνωσα εγώ τώρα», αποκάλυψε ο Γιώργος Μιχαλάκης.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

«Σπίτι με το MEGA»: Υποδέχεται τον Τάκη Σούκα στην πιο αυθεντική λαϊκή βραδιά

Her News

«Φως στο Τούνελ»: Πρεμιέρα την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου

Her News

Ελίνα Κέφη: «Μου είχαν κάνει πρόταση να παίξω στο «Καλήμερα Ζωή» – Αρνήθηκα, είμαι τελείως ατάλαντη»

HerNews ka