HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Θοδωρής Μαραντίνης: «Υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα»

Στις 22 Μαρτίου τo θέατρο «Παλλάς» υποδέχεται τους Onirama με special guest τον Γιάννη Κότσιρα και φιλική συμμετοχή του Αντώνη Μιτζέλου.

«Η δεκαετία των 00’s μου έχει στιγματίσει τη ζωή γιατί δημιουργήθηκε το συγκρότημα και η επόμενη γιατί απέκτησα τα παιδιά μου. Τα παιδιά μου είναι 10 και 15 ετών. Υπάρχει κάποιο χάσμα γενεών άλλα είναι και όμορφο. Οι μπαμπάδες είναι πιο κοντά στα παιδιά».

Ο Θοδωρής Μαραντίνης αναφέρει πως είναι πολύ φυσιολογικό κάποιες στιγμές να υπάρχει ένταση στα μέλη του συγκροτήματος και αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ενδιαφέρον.

«Είναι απαραίτητο το “υπερεγώ” σε έναν καλλιτέχνη, άλλα θα πρέπει να το ελέγχει. Είναι σαν “αγρίμι” με το οποίο πρέπει να συμφιλιωθείς για να μην σε φάει. Ποτέ δεν ένιωσα έπαρση, αλλά είχα μια σιγουριά ότι θα συνεχίζουν οι επιτυχίες.

Το συγκρότημα σε επαναφέρει στην ισορροπία όταν πας να θεωρήσεις κάτι δεδομένο. Με ενοχλεί όταν βλέπω καλλιτέχνες που γίνονται καρικατούρες και δεν καταλαβαίνουν πότε να σταματήσουν. Είναι μεγάλη αγωνιά για μένα το να ξέρω πότε θα σταματήσω».

Ο τραγουδιστής δήλωσε πως αρκετές φορές έχει χειριστεί λάθος τη δημοσιότητα.

«Είχα συστολή απέναντι στα μέσα και αυτό φαινόταν σαν σνομπισμός. Κάποια στιγμή υπερέβαλλα στην έκθεση προσωπικών μου στιγμών γιατί παρασύρθηκα. Πλέον δεν μου αρέσει και ξέρω ότι μπορείς να το διαφυλάξεις».

Οι επιτυχημένες εμφανίσεις των «Onirama» κάθε Τρίτη στο Rock & Roll στο Κολωνάκι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ανάσταση στο MEGA με την Έλλη Κοκκίνου, το Μεγάλο Σάββατο στις 23.00

Her News

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ»

HerNews ka

Όλγα Κεφαλογιάννη για υπόθεση Γεωργούλη: «Απαράδεκτο ότι δόθηκαν τα στοιχεία της καταγγέλλουσας στη δημοσιότητα»

Her News b