HerNews.gr
Μόδα

Jeremy Scott: Παραιτείται από δημιουργικός διευθυντής του οίκου Moschino μετά από μια δεκαετία

Μετά από μια δεκαετία που διοικεί τη Moschino , ανακοινώθηκε ότι ο Jeremy Scott θα αποχωρήσει από τον ρόλο του δημιουργικού διευθυντή της ιταλικής μάρκας που ανήκει στην Aeffe.

«Αυτά τα τελευταία 10 χρόνια στη Moschino ήταν μια υπέροχη γιορτή δημιουργικότητας και φαντασίας. Είμαι τόσο περήφανος για την κληρονομιά που αφήνω πίσω μου», είπε ο Scott σε μια δήλωση. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Massimo Ferretti για την τιμή να ηγηθεί αυτού του εμβληματικού οίκου.

Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους θαυμαστές μου σε όλο τον κόσμο που με γιόρτασαν, τις συλλογές μου και το όραμά μου, γιατί χωρίς εσάς τίποτα από όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό».

Τι έκανε τον Jeremy Scott να ξεχωρίσει

Ο Scott παρουσίασε την πρώτη του συλλογή για την  εταιρεία που ίδρυσε ο Franco Moschino κατά τη διάρκεια της σεζόν φθινόπωρο/χειμώνα 2014. «Η αγκαλιά του Scott της καταναλωτικής κουλτούρας στο όνομα του Moschino ήταν λαμπερή, γενναία και έξυπνη», έγραψε ο Tim Blanks στην κριτική της Vogue Runway για τη συλλογή, η οποία συνδύαζε λογότυπα McDonald’s, στάμπες αγελάδων, ακόμη και Μπομπ Σφουγγαράκης.

Η τάση του Scott να συνδυάζει υψηλή και χαμηλή αισθητική αντήχησε πολλούς από τους πιο εμβληματικούς ποπ σταρ της δεκαετίας. Όλοι, από τη Lady Gaga μέχρι την Cardi B και τη Lizzo, βρήκαν ένα συγγενικό πνεύμα στην ιδιαίτερη  άποψη του για την κουλτούρα και τη μόδα.

Ποιος άλλος εκτός από τον Scott θα μπορούσε να ντύσει την Katy Perry κυριολεκτικά πολυέλαιο (και χάμπουργκερ για το after party) για να παρευρεθεί στο Met Gala με θέμα «Notes on Camp» το 2019;

Σε 10 χρόνια, οι πασαρέλες του Scott του Moschino αφορούσαν το θέμα της Barbie (μια ολόκληρη δεκαετία πριν αναλάβει η Barbie-core), χάρτινες κούκλες , χαρτόνι (σε ​​μια προφανή κριτική της υπερκατανάλωσης), και χρήματα.

Η παράσταση φθινοπώρου/χειμώνα 2019 Price Is Right θα μείνει στην ιστορία της πασαρέλας ως μία από τις πιο αστείες παραστάσεις που έγιναν ποτέ. Κάποτε μάλιστα διοργάνωσε μια παράσταση σε ένα μετρό της Νέας Υόρκης στο MTA Transit Museum – με χορευτές του “Showtime”.

 Μια συλλογή με κάψουλες που κυκλοφόρησε την άνοιξη/καλοκαίρι του 2017 με τίτλο «Just Say MoschiNO» είχε θέμα τα χάπια και τις σακούλες που είχαν σχήμα σαν μπουκάλια συνταγογραφούμενων χαπιών, δεδομένης της κρίσης οπιοειδών που σαρώνει τη χώρα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε ψηλές μπότες με τον πιο κομψό τρόπο

HerNewskl

Longchamp: Η συλλογή Άνοιξη-Καλοκαίρι 2023 αποτυπώνει μια θηλυκότητα γεμάτη αυτοπεποίθηση

Her News

Jennifer Lopez: Φόρεσε το crop top που όλες θα θέλαμε να έχουμε στη ντουλάπα μας

HerNewskl