HerNews.gr
Rainbow

Έλενα Παπαρίζου: «Στα 13 είχα κι εγώ αμφιβολίες για τη σεξουαλικότητά μου»

Η Έλενα Παπαρίζου παραχώρησε πρόσφατα μια συνέντευξη στο podcast «Pop Revolution» του Pride 98.6, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις προσωπικές τηα ανηχυσίες όταν ήταν έφηβη.

Το απόσπασμα της συνέντευξης της Έλενας Παπαρίζου προβήθηκε στην εκπομπή “Πρωινό μας” στον ΣΚΑΪ.

«Την πρώτη φορά που πέρασα μια κατάθλιψη, το κατάλαβε η ειδικός στο σχολείο. Έπαθα μια θρησκευτική αντίδραση και δεν ήξερα πού ανήκω, τι να πιστέψω. Συνεχίζω να είμαι κοντά στην εκκλησία, όπως όλη η οικογένειά μου. Ο καθένας την “εκκλησία” του την κουβαλάει με τον τρόπο που ξέρει εκείνος να την έχει μέσα του.

Όταν ήμουν πιτσιρίκα υπήρξα και βουδίστρια. Στα 13 μου χρόνια αναποδογύρισε όλος ο κόσμος. Άρχισε να με παρακολουθεί ψυχολόγος τότε στο σχολείο», αποκάλυψε αρχικά η Έλενα Παπαρίζου.

Στη συνέχεια δήλωσε: «Από μικρό παιδί είχα γκέι φίλο, ήμασταν 12-13 χρονών. Ήξερε τι ήταν. Για εμένα είναι απόλυτα φυσιολογικό όταν κάποιος νιώθει έτσι. Θα κάτσω εγώ να κρίνω γιατί ένας άνθρωπος νιώθει και είναι αυτό που είναι; Όχι βέβαια! Όλα τα παιδιά γεννιούνται άφυλα. Ένα straight ζευγάρι ξέρουμε τι κάνει όταν κλείνουν οι πόρτες;».

Τέλος η Έλενα Παπαρίζου δε δίστασε να εξομολογηθεί πως: «Η κολλητή φίλη της αδερφής μου ήταν αρραβωνιασμένη με κοπέλα. Είχα και εγώ αμφιβολίες στα 13 μου για τη σεξουαλικότητά μου.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Οι παντρεμένες Μις Αργεντινή και Μις Πουέρτο Ρίκο πρωταγωνιστούν στη νέα καμπάνια της “Fenty Beauty”

HerNews ka

Γιώργος Καπούτζιδης: “Aδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη”

HerNewskl

17 Μαΐου: Διεθνής Ημέρα κατά της Ομοφοβίας

Her News