HerNews.gr
Διεθνή

Πάφος: Ανατροπή στην υπόθεση θανάτου της Λέσια – Ατύχημα & όχι δολοφονία σύμφωνα με ιατροδικαστή

Σημαντική ανατροπή πήρε η υπόθεση θανάτου της 29χρονης Λέσια από την Ουκρανία η οποία βρέθηκε νεκρή σε περιοχή της Πάφου.

Με αποτέλεσμα ο 30χρονος ο οποίος είχε θεωρηθεί κατηγορούμενος για δολοφονία της 28χρονης Ουκρανής Λέσια Μπίκοβα αφέθηκε το πρωί της Παρασκευής 24 Μαρτίου ελεύθερος, καθώς στη δεύτερη νεκροτομή που έγινε από την ιατροδικαστή Χαρά Σπηλιοπούλου που κλήθηκε από την Ελλάδα, έδειξε πως δεν υπήρξε εγκληματική ενέργεια.

Στην πρώτη νεκροψία που είχαν κάνει δύο Κύπριοι Ιατροδικαστές, είχαν καταλήξει στο συμπέρασμα πως επρόκειτο για δολοφονία και συγκεκριμένα πως η 28χρονη Λέσια είχε ριχτεί στον γκρεμό βάθους 100 μέτρων αφού πριν είχε στραγγαλιστεί και κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Μετά από αυτή την εξέλιξη υπάρχει άκρως σοβαρό θέμα για τους Κύπριους ιατροδικαστές, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που καταλήγουν σε λάθος εκτιμήσεις για σοβαρές υποθέσεις θανάτων.

Πριν από μερικά χρόνια είχαν αποφανθεί ότι γυναίκα είχε πεθάνει από αναθυμιάσεις καπνού που προκλήθηκαν από αναμμένο τσιγάρο και έπειτα  από χρόνια διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα είχε κακοποιηθεί άγρια και είχε δολοφονηθεί από τον σύζυγο της.

 Η πρώτη νεκροτομή στην Λέσια κατέδειξε ότι ο θάνατος της οφείλεται σε κάταγμα του υοειδούς οστού, που αποδεικνύει στραγγαλισμό, ενώ εντοπίστηκαν και ενδείξεις σεξουαλικής κακοποίησης της 28χρονης κοπέλας.

Ο 30χρονος συλληφθείς υποστήριξε ότι η κοπέλα προσπάθησε να βγάλει μία Selfie και παραπάτησε και απέδωσε τα τραύματά που είχε στα χέρια του στην προσπάθειά του να την κρατήσει.

Μάλιστα, ο 30χρονος είχε ζητήσει εξέταση από ιδιώτη γιατρό μετά από ισχυρισμούς πως καταρριχήθηκε και αναρριχήθηκε για να την σώσει χωρίς να τα καταφέρει.  Ο ιδιώτης ιατροδικαστής που τον εξέτασε είχε επιβεβαιώσει όσα υποστηρίζει εκείνος στις Αρχές.

Ο 30χρονος επίσης ήταν εκείνος που κάλεσε πανικόβλητος την αστυνομία και ισχυρίστηκε από την αρχή  ότι ενώ βρισκόταν με την φίλη του στην Πέτρα του Ρωμιού στην Πάφο, εκείνη πλησίασε στο χείλος του γκρεμού, έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο κενό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αυστραλία: Viral βίντεο από αεροδρόμιο – Πετούν τις βαλίτσες σαν… σκουπίδια

Her News b

Οι 8 χώρες του κόσμου που επλήγησαν από τους περισσότερους σεισμούς

HerNews ka

Πώς τα σχόλια στο YouTube γίνονται το νέο εργαλείο για crypto-απατεώνες

Her News