HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Tα δύο θαυματουργά προϊόντα που χρησιμοποιεί στα χείλη της

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber έχει γίνει ένα από τα απόλυτα beauty icons τα τελευταία χρόνια και όχι άδικα. Πέρα από το εμβληματικό της box bob κούρεμα και το λαμπερό δέρμα της, τα ζουμερά και τέλεια σχηματισμένα της χείλη αποτελούν ένα στοιχείο που έχει ζηλέψει πολλές από εμάς.

Hailey Bieber

Για να πετύχει αυτό το εφέ, η Hailey βρίσκει τους ιδανικούς συμμάχους στα beauty προϊόντα και τους χρησιμοποιεί με τον καλύτερο τρόπο. Εάν και εσείς θέλετε να μάθετε ποια προϊόντα χρησιμοποιεί, σίγουρα είστε στο σωστό μέρος.

Η Hailey Bieber είναι από αυτούς τους ανθρώπους που μας μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους μέσα από τα social media και αυτό είναι κάτι που εκτιμούμε πολύ. Ανακαλύψαμε λοιπόν τα δύο προϊόντα ομορφιάς που χρησιμοποιεί για να πετύχει αυτό το juicy και λαμπερό εφέ στα χείλη της, ακόμα και όταν δεν πρόκειται για προϊόντα του δικού της brand, Rhode.

Hailey Bieber: Tα δύο θαυματουργά προϊόντα που χρησιμοποιεί στα χείλη της

Η Hailey Bieber αποκάλυψε μέσω ενός story στο Instagram της ότι χρησιμοποιεί ένα nude lip liner κοντά στη φυσική απόχρωση των χειλιών της από το brand Fara Homidi και συνδυάζει το αποτέλεσμα με το Peptide Lip Treatment gloss της δικής της brand. Αυτό το συνδυασμό εμπιστεύονται και άλλες διάσημες γυναίκες, όπως το μοντέλο Elsa Hosk.

Νεότερα Άρθρα

Hailey Bieber: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

HerNewskl

Πλεξούδες boho: To χτένισμα που μας θυμίζει τη Beyoncé

HerNewskl

Η βραδινή ρουτίνα περιποίησης που χρειάζεσαι το φθινόπωρο

Her News