HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Αυτό είναι το αγαπημένο της setting spray

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber είναι πράγματι ένα από τα πιο διάσημα πρόσωπα στον χώρο της ομορφιάς. Η παρουσία της αποτελεί σταθερή πηγή έμπνευσης για όλους εμάς που αγαπάμε το μακιγιάζ και την περιποίηση.

Hailey Bieber

Αναδεικνύει την κάθε εμφάνισή της με ξεχωριστό τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; Δημιουργεί μοναδικά looks που καθορίζουν τις τάσεις της στιλιστικής βιομηχανίας.

Η αδυναμία της στις λάμψεις στο δέρμα, τα έντονα κόκκινα κραγιόν και τον τέλειο winged eyeliner την καθιστούν έναν οδηγό ομορφιάς για πολλές γυναίκες. Όσον αφορά στην επιδερμίδα της, εκπέμπει μια αίσθηση φρεσκάδας και άψογης φυσικής λάμψης ως ένδειξη υγείας.

Η Hailey δεν διστάζει να μοιραστεί τα μυστικά της μέσα από το TikTok, παρουσιάζοντας πώς δημιουργεί τα αγαπημένα της μακιγιάζ looks. Και τώρα, έρχεται με ένα προϊόν που την βοηθάει να διατηρεί το μακιγιάζ της αναλλοίωτο για ώρες: το Milk Makeup Hydro Grip Set + Refresh Spray.

Το συγκεκριμένο setting spray προσφέρει όχι μόνο μακράς διάρκειας αποτελέσματα, κλειδώνοντας το μακιγιάζ, αλλά παράλληλα προσφέρει ενυδάτωση και φωτεινότητα. Με ένα μικρό μυστικό: η Bieber το εφαρμόζει τόσο πριν αρχίσει το μακιγιάζ όσο και μετά την ολοκλήρωσή του. Η εφαρμογή του προσδίδει μια αίσθηση φρεσκάδας και διατηρεί το μακιγιάζ στη θέση του για ώρες.

Ένα προϊόν που αξίζει να δοκιμάσεις και να ενσωματώσεις στην καθημερινή σου ρουτίνα ομορφιάς.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jade Roller: Ποια είναι η σωστή χρήση του;

HerNewskl

Ακμή: Αυτά είναι τα skincare συστατικά που την καταπολεμούν!

HerNewskl

Βίκυ Καγιά: Δείτε πώς εφάρμοσε την τεχνική του smudged eyeliner

HerNewskl