HerNews.gr
Beauty

Hailey Bieber: Υιοθέτησε τη νέα τάση στο eyeliner που υπόσχεται ένα girly look!

Hailey Bieber

Φαίνεται πως η βασίλισσα του φυσικού μακιγιάζ χωρίς υπερβολές, η Hailey Bieber, είναι έτοιμη να ανανεώσει το διακριτικό ύφος της και να υιοθετήσει ένα πιο ζωηρό και διασκεδαστικό look για τη φετινή άνοιξη.

Hailey Bieber

Παρόλο που είναι πιο γνωστή για το φυσικό και λαμπερό της μακιγιάζ, η Hailey πρόσφατα δοκίμασε μια εντελώς διαφορετική εμφάνιση με ένα εκκεντρικό και πολύχρωμο μακιγιάζ που αναδείκνυε την προσωπικότητά της και την έκανε να ξεχωρίσει.

Η Hailey Bieber ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram με το ανανεωτικό μακιγιάζ της για την άνοιξη. Η εξωτική εμφάνιση δημιουργήθηκε από την διάσημη makeup artist Mary Phillips, με ένα λαμπερό baby pink eyeliner στην εσωτερική και εξωτερική γωνία των ματιών της και ένα λαμπερό ροζ ρουζ στα μάγουλά της, προσθέτοντας ακόμα περισσότερο λάμψη και χρώμα στην εντυπωσιακή της εμφάνιση.

Η Hailey Bieber αποτελεί μία από τις πιο επιδραστικές διασημότητες στο χώρο της μόδας και της ομορφιάς, ιδίως όταν πρόκειται για δημιουργία εμπνευσμένων και viral beauty looks.

Από το εκπληκτικό της “glazed donut skin” που εμπνέει τη σειρά περιποίησης της επιδερμίδας Rhode Skin, μέχρι την εντυπωσιακή εμφάνιση των νυχιών της με παγωμένο χρωματιστό βερνίκι νυχιών σε σχήμα “glazed donut”, όλα όσα αγγίζει το μοντέλο φαίνεται να μετατρέπονται σε τάση.

 

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Έκανε την πιο καλοκαιρινή παραλλαγή των waterfall bangs!

HerNewskl

Το λιλά μανικιούρ είναι το must have της εποχής

Her News b

Απλά βήματα για πεντικιούρ στο σπίτι

Her News