HerNews.gr
Beauty

Απλά βήματα για πεντικιούρ στο σπίτι

Το να κάνετε ένα κανονικό πεντικιούρ στο σπίτι όχι μόνο κρατά τα πόδια σας όμορφα, αλλά μπορεί επίσης να ενσωματωθεί σε ένα μεγάλο μέρος της ρουτίνας ευεξίας στο σπίτι σας.

Επιπλέον, τώρα το καλοκαίρι τα πόδια μας είναι πλέον πιο εμφανή από ποτέ και πρέπει να είναι περιποιημένα.

Για να κάνετε μόνες σας το πεντικιούρ θα χρειαστείτε ένα ασετόν, βαμβάκι, νυχοκόπτη, λίμα, ψαλίδι, την αγαπημένη σας απόχρωση σε βερνίκι, μια κρέμα ποδιών και μια βάση νυχιών.

Πώς μπορείτε να κάνετε πεντικιούρ στο σπίτι;

Ξεκινήστε το πεντικιούρ σας στο σπίτι αφαιρώντας οποιοδήποτε παλιό βερνίκι νυχιών. Στη συνέχεια, κόψτε και λιμάρετε τα νύχια σας στο επιθυμητό σχήμα. Προσέξτε απλά μην τα κόψετε πολύ βαθιά.

Βάλτε τα πόδια σας σε μια λεκάνη με νερό και κάντε απολέπιση με ένα μαλακτικό scrub ποδιών. Μπορείτε να βάλετε κι ένα αιθέριο έλαιο που έχει αντιβακτηριδιακές ιδιότητες, όπως η μέντα. Μόλις τελειώσετε, σκουπίστε καλά τα πόδια σας και βάλτε την ενυδατική κρέμα ποδιών. 

Χρησιμοποιείτε πάντα μια βάση στα νύχια των ποδιών σας για να διαρκέσει περισσότερο το πεντικιούρ σας. Μετά εφαρμόστε το αγαπημένο σας χρώμα σε λεπτές στρώσεις. Για να αποφύγετε τη μουτζούρα του βερνικιού νυχιών στο δέρμα σας, ξεκινήστε από τη μέση του νυχιού. Αφού αποκτήσετε το κεντρικό σημείο εστίασής σας, συνεχίστε αριστερά και δεξιά για να ολοκληρώσετε.

Δύο λεπτές στρώσεις βερνικιού συνήθως είναι αρκετές. Στο τέλος, μπορείτε να περάσετε ένα top coat για περισσότερη λάμψη.

Τα μυστικά περιποίησης της Anne Hathaway

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Jennifer Lopez: Το ρομαντικό μανικιούρ εν όψει την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

HerNewskl

Jennifer Lopez: Υιοθέτησε το πιο minimal manicure του καλοκαιριου

HerNewskl

Εγκυμοσύνη: Ποια είναι τα απαγορευτικά skincare συστικά;

HerNewskl