HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Όλγα Τρέμη: Η πρώτη αντίδραση της on camera μετά τις αποκαλύψεις του Ανδρέα Μικρούτσικου

Εδώ και μια εβδομάδα οι αποκαλύψεις που έκανε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη σχέση του με την Όλγα Τρέμη, έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων από ανθρώπους του χώρου.

Συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ! είχε δηλώσει: «Και όπως μία μέρα περιμένω να της κάνω μάθημα και μετά να δούμε τον αγώνα, κάνει ένα πέρασμα στο βάθος στον διάδρομο –θυμάμαι και το σπίτι της με τη βεραντούλα- και είναι με τα εσώρουχα. Αγρίεψαν τα μάτια μου. Σάστισα. Και μου καρφώνεται η ημίγυμνη εικόνα της, μου άρεσε η Όλγα. 

Μου γίνεται έμμονη ιδέα, αλλάζει όλη μου η ψυχοσύνθεση. Στις επόμενες δύο ημέρες, θυμάμαι τη σκηνή σαν τώρα, καθόμαστε στη βεράντα και της πιάνω το χέρι, ξέρεις λίγο συντροφικά, λίγο έτσι, και το χάιδευα με κινήσεις που θα με πέρναγε χελώνα, βραδύποδας εν πάση περιπτώσει, ίσα που της κούναγα λίγο το χέρι.

Μέχρι που την αγκάλιασα και τη φίλησα. Είχαμε σχέσεις, και μάλιστα ήμουν και ο πρώτος άνδρας της Όλγας».

Η πρώτη αντίδραση της Όλγας Τρέμη στις κάμερες

Οι κάμερα της εκπομπής “Το πρωινό” και η δημοσιογράφος, Τέρψη Μαντζουράτου   συνάντησε την Όλγα Τρέμη έξω από τα γραφεία ιστοσελίδας στην οποία εργάζεται.

Μόλις η δημοσιογράφος πλησίασε την Όλγα Τρέμη και τη ρώτησε: «Ενοχληθήκατε με όσα δήλωσε ο κ. Μικρούτσικος;» η ίδια απέφυγε ευγενικά λέγοντας μόνο: «Σας ευχαριστώ για την ερώτηση, αλλά δεν θα απαντήσω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ματίνα Νικολάου για Καλό Μεσημεράκι: “Έχει κόπωση το καθημερινό live”

Her News

Γιώργος Καράμπελας: «Δεν νταραβεριζόμαστε με τη Δέσποινα Μοιραράκη»

Her News

«Mad Video Music Awards 2023 από τη ΔΕΗ» την Παρασκευή στις 21.00 στο Mega

HerNews ka