HerNews.gr
DECORNEWS

Εύκολα και οικονομικά tips για να ανανεώσετε το σαλόνι σας την άνοιξη

Δεν χρειάζεται απαραίτητα να ξοδέψετε χρήματα στο σαλόνι σας για να του δώσετε μια ανοιξιάτικη αίσθηση. Μικρές και φιλικές προς τον προϋπολογισμό αλλαγές και απλές πινελιές μπορούν επίσης να ανανεώσουν τον χώρο διαβίωσης σας και να σας κάνουν να δείτε το δωμάτιο σας με έναν ολοκαίνουργιο τρόπο. 

Αυτές οι απλές προσθήκες και τα hacks στο σαλόνι είναι ένας σίγουρος τρόπος για να δώσετε νέα πνοή στους εσωτερικούς σας χώρους σε λίγες μόνο ώρες, κυρίως χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα και να εξοικονομήσετε πολύτιμο χρόνο. 

1. Ανανεώστε τους πίνακες και τους καμβάδες σας

Vipart.gr

Η πίνακες και οι καμβάδες  μπορεί να είναι μια απλή και φθηνή προσθήκη που μπορεί πραγματικά να αναζωογονήσει ένα δωμάτιο και να προσθέσει λίγο χαρακτήρα. Αυτό δεν σημαίνει απαραίτητα πρωτότυπες εκτυπώσεις. Μπορείτε να βρείτε τις αγαπημένες σας εκτυπώσεις στο vipart.gr, να τις έχετε κορνίζα. Διαλέξτε χρώματα που υπάρχουν ήδη στο δωμάτιο.

2. Προσθέστε μερικά φυτά

Το να τοποθετήσετε φυτά στο σαλόνι σας είναι πάντα ένας πολύ καλός τρόπος ανανέωσης που δε θα σας κοστίσει πολύ. Τοποθετήστε τα σε μια γωνία με ένα φωτιστικό πίσω για να ρίξετε ενδιαφέρουσες φυσικές σκιές σε τοίχο και την οροφή για επιπλέον αντίκτυπο.  

3. Προσθέστε ένα κάλυμμα καλοριφέρ

Ένα καλοριφέρ είναι λειτουργικό και, ας είμαστε ειλικρινείς, δεν είναι πάντα το πιο όμορφο από τα αντικείμενα. Ωστόσο, μπορείτε να κάνετε μια αλλαγή από ανάγκη απλά κρύβοντάς το. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά στυλ καλύμματος καλοριφέρ, από απλά, μέχρι καλύμματα με περίπλοκα σχέδια και διατίθενται σε ποικιλία χρωμάτων που μπορούν να ταιριάξουν στο χρωματικό σχέδιο του σαλονιού σας και στην επιλογή χρώματος τοίχου. Βάψτε το κάλυμμα στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο σας για μονόχρωμη εμφάνιση ή αγκαλιάστε την αντίθεση και επιλέξτε κάτι πιο εκπληκτικό.

4. Διαμορφώστε σωστά το τραπέζι σας

Ένας εύκολος τρόπος για να ανανεώσετε το σαλόνι σας είναι να επιμεληθείτε την “οθόνη” του τραπεζιού σας για ένα αισθητικό σημείο εστίασης στο δωμάτιο. Καθαρίστε αυτό το σωρό περιοδικών και βιβλίων από το τραπεζάκι του σαλονιού, βρείτε ένα καλύτερο μέρος για όλη αυτή την ακαταστασία και αποκαταστήστε το ρόλο του τραπεζιού ως ένα όμορφο αντικείμενο. Διατηρήστε το απλό με τη διακόσμηση, ίσως μόνο ένα μικρό φυτό στο κέντρο του, έναν δίσκο για κεριά με μια ομάδα κεριών. Έχει να κάνει με τη δημιουργία εκείνων των μικρών στιγμών που σας βοηθούν να νιώσουμε χαλαροί στο σπίτι μας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αγίου Βαλεντίνου: Κάνε στον αγαπημένο σου το τέλειο δώρο απο τη VipArt!

Her News

Τρόποι & ιδέες για να καλύψετε τα παράθυρα του μπάνιου χωρίς κουρτίνες

HerNews ka

Tα πιο συχνά λάθη στην διακόσμηση στο σπίτι

Her News