HerNews.gr
Social News

Paul Stanley: Ο frontman των “KISS” δημοσίευσε σπάνια φωτογραφία χωρίς μακιγιάζ με την κόρη του

Ο θρύλος της ροκ, Paul Stanley, τον ​​οποίο οι θαυμαστές συνήθως βλέπουν με μακιγιάζ με το συγκρότημα του KISS, μοιράστηκε μια σπάνια selfie που να απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο με την 11χρονη κόρη του, Emily.

“Οικογενειακές διακοπές! Η όμορφη Έμιλυ μου φωτίζει τη μέρα ακόμα περισσότερο!» έγραψε ο Paul Stanley  μέσω Twitter την Τρίτη.

Στο γλυκό στιγμιότυπο, ο Stanley στέκεται πίσω από την κόρη του καθώς και οι δύο χαμογελούν ενώ βυθίζονταν στις ακτίνες του ήλιου.

Οι θαυμαστές απάντησαν με μηνύματα υποστήριξης, με πολλούς να επιβαρύνονται με την αυθεντική εμφάνιση του Stanley, μια δραστική αλλαγή από το χαρακτηριστικό μακιγιάζ του Starchild που αποτελείται από μαύρο, λευκό και κόκκινο χρώμα προσώπου.

“Τι ομορφη κοπελα! Φαίνεται ότι απολαμβάνετε μαζί τις διακοπές που σας αξίζει! Είμαι πολύ χαρούμενος για σένα Paul!» Ένας θαυμαστής έγραψε στο Twitter, ενώ ένας άλλος πρόσθεσε: «Όμορφη εικόνα! Μοιάζει στον μπαμπά της!»

«Φαίνεστε και οι δύο όμορφοι, πολύτιμοι. Αυτό είναι το θέμα των οικογενειών. Χαμόγελα, ευτυχία, αγάπη και σεβασμός. Σ’αγαπώ πάντα!” έγραψε στο Twitter ένας άλλος υποστηρικτής .

Η Emily είναι το μικρότερο από τα τέσσερα παιδιά του Stanley. Ο frontman έχει επίσης την  Sarah, 14, και τον Colin, 16, με τη σύζυγό του Erin Sutton, με την οποία παντρεύτηκε το 2005.

Ο κιθαρίστας είναι επίσης πατέρας του γιου του Evan, 28 ετών, με την πρώην σύζυγό του Pamela Bowen, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1992 έως το 2001.

Ενώ ο Stanley συνήθως κρατά λεπτομέρειες για την οικογενειακή ζωή του μακριά από τα φώτα, στο παρελθόν ήταν ειλικρινής για το πώς η πατρότητα άλλαξε την οπτική του για τη ζωή.

«Με καθένα από τα παιδιά μου, όλα τα οποία είτε βοήθησα να βγουν είτε τα έβγαλα είτε έκανα κάθε είδους συμμετοχές, μου έγινε ξεκάθαρο ότι πεθαίνουμε μόνο σωματικά επειδή είμαστε προϊόν των γενεών πριν από εμάς και ζούμε οι γενιές μετά από εμάς. Τα παιδιά που δημιουργούμε είναι τελικά οι φωνές μας στο μέλλον».

Ο Stanley κατέληξε, «Μας δίνονται αυτές οι λευκές πλάκες και μπορούμε να γράφουμε ό,τι θέλουμε πάνω τους. Οπότε, ό,τι χρόνο βάζουμε και την προσπάθεια που καταβάλουμε είναι αυτό που βγάζουμε».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Doja Cat: Η κοντινή φωτογραφία με την ακμή της που μοιράστηκε με τους ακόλουθους της

HerNews ka

Νίκος Οικονομόπουλος: Διέρρηξαν το σπίτι του τραγουδιστή

Her News

Καίτη Γκρέυ: Η σπάνια εμφάνιση μετά τις δηλώσεις της Αγγελικής Ηλιάδη ότι έχει άνοια

Her News