HerNews.gr
Ελλάδα

Βασίλης Καρράς: Διαψεύδει ότι θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο Θέρμης

Ο Βασίλης Καρράς είναι πλέον καλά στην υγεία του και με μεγάλη αλλαγή στην εικόνα του, καθώς ο δημοφιλής καλλιτέχνης έχει χάσει αρκετά κιλά μετά την πρόσφατη περιπέτεια υγείας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, ο Βασίλης Καρράς είναι καλά και προσπαθεί να επανενταχθεί. Μάλιστα η εκπομπή αποκάλυψε ότι ετοιμάζει μία μεγάλη συναυλία στη Βουλγαρία και μετά ετοιμάζει συνεργασίες και στην Ελλάδα με τη Δέσποινα Βανδή, που θα δώσουν κάποιες συναυλίες μαζί.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε έντονα η φημολογία ότι ο Βασίλης Καρράς θα κατέβαινε υποψήφιος στον Δήμο Θερμαϊκού

Ο Θάνος Βάγιος, δημοσιογράφος της εκπομπής, αποκάλυψε ότι οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον δήμαρχο της περιοχής κ. Γιώργο Τσαμασλή σε ψαροταβέρνα στην Περαία της Θεσσαλονίκης παρέα με τον Βασίλη Καρρά οδήγησαν πολλούς να πιστέψουν ότι θα είναι υποψήφιος στον συγκεκριμένο δήμο.

Ο δήμαρχος δηλαδή, όπως συμπλήρωσε οΓιώργος Λιάγκας, «στην ανάρτησή του στο facebook προανήγγειλε τη συμμετοχή του Βασίλη Καρρά στον συνδυασμό του».

Σε επικοινωνία, όμως, που είχε ο ρεπόρτερ της εκπομπής με τον δήμαρχο, δεν ήθελε να κάνει κάποια επίσημη τοποθέτηση.

Σε άλλη επικοινωνία και με τον στενότερο συνεργάτη του Βασίλη Καρρά, που βρίσκεται στο πλευρό του για τουλάχιστον 30 χρόνια διέψευσε κατηγορηματικά ότι ο Βασίλης Καρράς θα κατέβει υποψήφιος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 

Το γεγονός, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά, ότι ο Βασίλης Καρράς στηρίζει τους ανθρώπους του δήμου, γιατί ο δημοφιλής καλλιτέχνης είναι ένας άνθρωπος που βοηθάει έμπρακτα τους ανθρώπους που έχουν ουσιαστική ανάγκη, δεν σημαίνει ότι κατεβαίνει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

Αυτή τη στιγμή προέχει η υγεία του, η οποία είναι σε πάρα πολύ καλό στάδιο βελτίωσης, και φυσικά οι επικείμενες καλλιτεχνικές του συνεργασίες.

Βασίλης Καρράς: Κατεβαίνει υποψήφιος σε δήμο της Θεσσαλονίκης

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Καιρός: Συνεχίζονται οι βροχές & οι καταιγίδες στις περισσότερες περιοχές της χώρας

HerNews ka

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: «Ίσως φτάσουμε κάποτε» έγραφαν στο story τους τα δίδυμα κορίτσια λίγο πριν την τραγωδία (Εικόνες)

HerNews ka

Αγρίνιο: Πεταγόταν στον ύπνο του, δεν ήθελε να το αγγίζει η μαμά του – Τα σημάδια που πρόδωσαν τον εφιάλτη του 4χρονου παιδιού

HerNews ka