HerNews.gr
Social News

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Με ποιον γνωστό δημοσιογράφο φέρεται να έχει έρθει κοντά μετά από τον χωρισμό “βόμβα”;

Σαν κεραυνός εν αιθρία έσκασε πριν από λίγο καιρό η είδηση του χωρισμού της Ελεωνόρας Ζουγανέλη με τον γνωστό ποινικολόγο Σπύρο Δημητρίου μετά από 2 περίπου χρόνια γάμου. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους έπειτα από δύο χρόνια κοινής πορείας.

Σύμφωνα με το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Espresso”, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη έχει έρθει κοντά με έναν νέο άντρα και ο λόγος για τον δημοσιογράφο Νίκο Συρίγο, στενό συνεργάτη της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” στο MEGA.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η γνωριμία του Νίκου Συρίγου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη έγινε σε επαγγελματικό χώρο, καθώς ο δημοσιογράφος είχε κάνει μια συνέντευξη μαζί της πριν από λίγα χρόνια, διατηρώντας από τότε και έπειτα φιλικές σχέσεις

Όμως όπως αναφέρει το δημοσίευμα της εφημερίδας, μετά τον χωρισμό της από τον Σπύρο Δημητρίου, τους δόθηκε η ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο ο ένας τον άλλον, με ορισμένους ανθρώπους από το περιβάλλον τους να μιλούν για μια τρυφερή φιλία ανάμεσά στην Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τον Νίκο Συρίγο με πολλές προοπτικές εξέλιξης σε κάτι πιο βαθύ και ουσιαστικό.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σάκης Ρουβάς: Η κόρη του Αναστασία είναι η μεγαλύτερή του φαν (ΒΙΝΤΕΟ)

Her News

Τραγωδία στα Τέμπη: Ραγίζει καρδιές το νέο σκίτσο του Αρκά

HerNews ka

Beyoncé: Ανακοίνωσε το νέο άλμπουμ της με τραγούδια κάντρι και «έριξε» το ίντερνετ

HerNews ka