HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος νιώθει άβολα σε σχέση με αυτό που συνέβη μετά τη συνέντευξή του για την Όλγα Τρέμη»

Η δημοσιογράφος μίλησε για το εάν έχει ξεκινήσει συζητήσεις με το Star για την μέα τηλεοπτική σεζόν.

«Δεν έχουμε ξεκινήσει συζητήσεις με το Star. Δεν επιβεβαιώνω αν έχω προτάσεις από τον ΑΝΤ1 και το ΣΚΑΙ. Όταν ξεκίνησε η εκπομπή στοιχημάτιζαν στα γραφεία ότι θα αποτύχει. Μετά την αντέγραψαν», είπε αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη.

Στη συνέχεια σχολίασε τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

«Στη Φαίη Σκορδά έχω κάνει σκληρή κριτική, όταν έβλεπα ότι καθόταν λίγο στον πάγκο για να βγει μπροστά ο Λιάγκας. Η Ντέπυ Γκολεμά έχει βοηθήσει τη Φαίη από τα πρώτα της βήματα. Δεν της έκανε κριτική με εμπάθεια, αλλά με αγάπη. Ο Ιάσων Τριανταφυλλίδης έχει συγκεκριμένη φιλοσοφία. Με έχει κρίνει αρνητικά». Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου όταν κάνει λάθος το αναγνωρίζει. Ένιωσε λίγο θιγμένος», ανέφερε και συμπλήρωσε:

«Ο Νίκος Μουτσινάς έχει κάνει τον κύκλο του και θα ανοίξει έναν άλλο κύκλο αργότερα. Η Ναταλία Γερμανού δεν ξέρω αν στήριξε την Ελίνα Παπίλα και αν γενικότερα στηρίζει την κάθε επιλογή. Η Ελίνα Παπίλα μου αρέσει πάρα πολύ, το τελικό προϊόν δεν μου αρέσει».

Ποιοι είναι οι κερδισμένοι της σεζόν;

«Κερδισμένοι φέτος στην τηλεόραση είναι οι παρουσιαστές όλων των τηλεπαιχνιδιών. Ο Γιώργος Παπαδάκης δεν έχει κάνει ακόμα τον κύκλο του τηλεοπτικά, είναι νούμερο 1 παρουσιαστής είναι πολύ νέος ακόμα για να αφήσει τη φανέλα», παραδέχθηκε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Για τον Ανδρέα Μικρούτσικο είπε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν έχει μιλήσει ποτέ για τις σχέσεις της ζωής του σε μένα, που κάθε μέρα συζητάμε τα πάντα. Νιώθει άβολα σε σχέση με αυτό που συνέβη μετά τη συνέντευξή του για την Όλγα Τρέμη».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κατερίνα Καινούργιου για Ελένη Μενεγάκη: «Με έχει μπλοκ πολλά χρόνια. Δεν ήθελε να μιλήσουμε εγώ προσπάθησα»

HerNews ka

Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Έχασα 14 κιλά μέσα σε ένα μήνα»

HerNews ka

Σασμός: Η ανακοίνωση του ALPHA μετά την παραίτηση του σκηνοθέτη της σειράς

Her News