HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Σοκάρει ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Έχασα 14 κιλά μέσα σε ένα μήνα»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στην αποχή του από την τηλεόραση.

«Απουσιάζω από την τηλεόραση από το 2010, δεν είχα σοβαρή πρόταση. Έκανα το τηλεπαιχνίδι “Στην κουζίνα ολοταχώς”. Όταν το έκανε ο Άκης Πετρετζίκης ήταν χάλια, δεν έχει τον αέρα του παιχνιδιού. Έχει τύχει να φύγω απογοητευμένος από εστιατόριο, μας έβγαλαν ωμό χταπόδι και ο σεφ ήταν φίλος μου», είπε αρχικά ο γνωστός σεφ.Για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπώρησε ανέφερε πως: «Αντιμετώπισα για έναν χρόνο πρόβλημα με την υγεία μου, μπήκα 4 φορές στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα στην εντατική στην Κύπρο, η εμπειρία αυτή για την ψυχολογία μου ήταν τραγική. Τον Νοέμβριο του περασμένου χρόνου έπαθα μία τραγική γαστρορραγία, έχασα 14 κιλά μέσα σε ένα μήνα. Τώρα κάνω γυμναστική 3 με 4 φορές την εβδομάδα για να δυναμώσω, πάω όλο και καλύτερα. Φοβήθηκα, δεν είμαι δειλός άλλα δεν είμαι και άφοβος, η παρέα μου ήταν ένα ταβάνι».

Και συμπλήρωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης: «Όταν είσαι ξαπλωμένος και δεν αισθάνεσαι καλά δεν θα θυμηθείς τις ωραίες στιγμές, θα θυμηθείς τους ανθρώπους που έχεις χάσει και αυτό σου χαλάει την ψυχολογία. Από τις “Χρυσές συνταγές” έχω πολύ ωραία ανάμνηση, δεν τις πληρωθήκαμε ποτέ, άλλα δεν μας πείραζε όμως».

Ηλίας Μαμαλάκης: «Οι γιατροί μου έκαναν ανάνηψη και συνήλθα. Είδα αρχαγγέλους δίπλα μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Μου έχουν πει ότι δε με παίρνουν σε δουλειά γιατί έχω παιδιά και δεν θα είμαι χρονικά διαθέσιμη»

Her News

Τραϊάνα Ανανία για Γιώργο Κιμούλη: «Η Θεσσαλονίκη πρέπει να προσέχει τι στηρίζει»

Her News

Με τον Νίκο Αλιάγα και τις MELISSES ο φαντασμαγορικός τελικός του «Just the 2 of Us»

Her News b