HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Μαντώ Γαστεράτου: «Με ενοχλεί πάρα πολύ που στην τηλεόραση όταν βγαίνει ένα καινούριο πρόσωπο, μια γυναίκα όλοι βιάζονται να την κακοχαρακτηρίσουν»

Η Μαντώ Γαστεράτου που τα τελευταία χρόνια απέχει από την τηλεόραση και έχει επιλέξει να αφοσιωθεί στα παιδιά της, έκανε νέο βήμα όπως είχε αποκαλύψει νωρίτερα στο HerNews καθώς αποφάσισε να εκπαιδευτεί ως σύμβουλος ψυχικής υγείας.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Breakfast@Star” και την Μαίρη Αργυριάδου, η Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε για το νέο αυτό κεφάλαιο της ζωής της αλλά και για το αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

«Αποφάσισα να εκπαιδευτώ ως σύμβουλος ψυχικής υγείας. Έχουν αλλάξει τελείως οι προτεραιότητές μου, στην παρούσα φάση της ζωής μου δεν θα άντεχα να λείπω περισσότερες ώρες από το σπίτι για να δουλέψω στην τηλεόραση. Έχουν γίνει προτάσεις, όταν είμαι έτοιμη και εφόσον βρεθεί ένα project στο δικό μου φάσμα ενδιαφερόντων, το συζητάμε. Θα ήθελα να κάνω μία εκπομπή για την ψυχή. Η Ελίνα Παπίλα έχει μια τηλεοπτική ηρεμία και μια φρεσκάδα. Θα την χαρακτήριζα ως θηλυκός Φερεντίνος» δήλωσε αρχικά η Μαντώ Γαστεράτου.

Για το αν έχει μετανιώσει για κάτι τηλεοπτικό που έχει κάνει η Μαντώ Γαστεράτου απάντησε: «Πάρα πολλά. Γιατί οι επιλογές μου βασίζονταν κυρίως στον παροσμητισμό μου και στην κάλυψη βαθύτερων αναγκών. Θεωρώ ότι στο εδώ και τώρα, στο σήμερα, δεν θα τις έκανα».

Θα έκανε κάποια δουλειά πίσω από τις κάμερες;

«Πιο εύκολα θα έλεγα ναι σε μια τέτοια πρόταση παρά σε κάτι που να αφορά τηλεοπτική προβολή. Με ενοχλεί πάρα πολύ που στην τηλεόραση, όταν βγαίνει ένα καινούριο πρόσωπο, μια γυναίκα αμέσως όλοι βιάζονται να την κακοχαρακτηρίσουν. Περιμένουν σαν ένας επικριτικός γονέας από πάνω από το κεφάλι τις “τι βαθμούς” θα φέρει.

Ένα παράδειγμα είναι η Ιωάννα Μαλέσκου. Είδαμε μετά από πάρα πολλά χρόνια έναν άνθρωπο να μιλάει πολύ όμορφα, δομημένα και να λιθοβολείται για αυτό το πράγμα» είπε στη συνέχεια η Μαντώ Γαστεράτου.

Η Μαντώ Γαστεράτου μιλά στο HerNews: «Πάντοτε ήθελα να ασχοληθώ με την ψυχολογία, είναι το μεγαλύτερο δώρο που έχω κάνει στον εαυτό μου»

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μαρινέλλα & Αντώνης Ρέμος μας προσκαλούν σε μία εορταστική βραδιά στο MEGA

Her News b

Ο Γιάννης Μπέζος απαντά για την επιστροφή των “Απαράδεκτων”

Her News b

Έλενα Χριστοπούλου για GNTM: «Άκομψο και βαθιά αντιαισθητικό»

Her News b