HerNews.gr
Μόδα

Brazilcore: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την νέα καλοκαιρινή τάση με άρωμα.. Βραζιλίας!

Μετά το Blokecore , μια έξυπνη μίξη μεταξύ της βρετανικής κουλτούρας των παμπ της δεκαετίας του 1990 και του στυλ των θαυμαστών που πλαισιώνουν τις εξέδρες σε ποδοσφαιρικούς αγώνες, που κέρδισε έλξη πέρυσι χάρη στον χρήστη του TikTok , είναι η σειρά του Brazilcore να καθιερωθεί ως κορυφαάια τάση για το καλοκαίρι του 2023.

Αποκρυπτογράφηση Brazilcore

Όπως το Blokecore , η αισθητική του made in Brazil διαμορφώνεται μέσα από ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο. Στο Ρίο ντε Τζανέιρο, για παράδειγμα, δεν είναι ασυνήθιστο να συναντήσετε οπαδούς της τάσης κατά μήκος της παραλίας, των οποίων η πανοπλία του Brazilcore αποτελείται από ένα απλό πράσινο, κίτρινο και μπλε μπλουζάκι, ένα σκουφάκι και ένα ζευγάρι σαγιονάρες.

Αν και αυτή η τάση ήταν κάπως προβληματική καθώς υπήρξε αντικείμενο πολλών διαφωνιών όλα αυτά τα χρόνια, το 2023, υπάρχει μια σταθερή πρόθεση να αποπολιτικοποιηθούν τα χρώματα της Βραζιλίας για να τα επαναφέρουμε για να συμβολίσουν μια χώρα και όχι πλέον ένα πολιτικό κόμμα.

Οι διασημότητες έχουν ήδη αγκαλιάσει την τάση του Brazilcore , συμπεριλαμβανομένων των Hailey Bieber , Rosalía και Tina Kunakey. 

Το κίτρινο και το πράσινο είναι επίσης ένας πολύ μοντέρνος συνδυασμός αυτή τη σεζόν. Η απόδειξη, αρκετοί οίκοι και δημιουργοί δεν δίστασαν να αναμείξουν αυτά τα χρώματα σε σχέδια αρκετών επιδείξεων μόδας.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Απογείωσε το Barbiecore trend με τον πιο απλό τρόπο

HerNews ka

Kendall Jenner: To lace up μαγιο που έκανε την ανατροπή!

HerNewskl

Versace: Η punk συλλογή και οι Goth νύφες στην επαναστατική πασαρέλα του οίκου

Her News