HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Ηλίας Μαμαλάκης: «Αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα υπό θεραπεία. Το μυαλό μου δεν συνήλθε»

Μία αποκλειστική συνέντευξη στο «Πάμε Δανάη!» έδωσε ο Ηλίας Μαμαλάκης.

Αρχικά, ο Ηλίας Μαμαλάκης αναφέρθηκε στη μητέρα του, αλλά και την αλλαγή καριέρας που έκανε.

«Η μαμά μου δεν ήταν ιδιαίτερα τρυφερή. Έμεινε χήρα 32 χρονών, όμως έτσι όπως τα κατάφερε την ευγνωμονώ».

«Δεν μετάνιωσα που άλλαξα καριέρα, αλλά ευγνωμονώ και την παλιά μου, διότι μου έδωσε μία εμπειρία ζωής. Άντεξα, σκληραγωγήθηκα και νομίζω ότι κάτι συνωμότησε στο σύμπαν και ήρθαν τα πράγματα έτσι όπως έπρεπε να έρθουν», είπε.

Ο Ηλίας Μαμαλάκης αποκάλυψε πως δεν του αρέσουν κάποια κόνσεπτ τηλεπαιχνιδιών, αναφέρθηκε στα show μαγειρικής.

«Μην περιμένετε να δείτε ακόμα τους νέους σεφ που παίζουν στα τηλεπαιχνίδια ως executive σεφ σε μεγάλα εστιατόρια. Δεν τους δίνουν όλο το πακέτο της γνώσης. Το στήσιμο της παράγωγης του «Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου» είναι για πέταμα», είπε.

«Ο Σεφερλής και ο Μποτρίνι είναι σοβαροί επαγγελματίες. Τους ήρθε μία εκπομπή, λεφτακια είναι, δεν λέμε «όχι». Εγώ στο λίγο που έμεινα στην τηλεόραση, ό,τι έκανα το έκανα καλά και μου έχει μείνει η αγάπη του κόσμου».

Όπως είπε, τα νέα παιδιά τον γνωρίζουν από το TikTok, ενώ για τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο ανέφερε πως δεν άλλαξε καριέρα και ότι όλα είναι… «λεφτάκια».

Για το πρόβλημα υγείας του δήλωσε:

«Πέρασα πάρα πολύ δύσκολα ψυχολογικά όσο είχα το πρόβλημα υγείας. Ήμουν πάρα πολλές ώρες μόνος μου στο νοσοκομείο, μίλησα με έναν ψυχολόγο. Αρρώστησα στις 10 Νοέμβριου του 2022 και αυτή τη στιγμή είμαι ακόμα υπό θεραπεία. Το μυαλό μου δεν συνήλθε», είπε.

«Αυτό που με έσωσε όταν έφυγε από τη ζωή η σύζυγός μου ήταν ότι έλαβα μέρος στο «Top chef». Αυτή η δουλειά ήταν το φάρμακό μου. Με τη δεύτερη σύζυγο μου γνωριστήκαμε στην τράπεζα. Με εξυπηρέτησε και είδαμε ότι είχαμε κάποια κοινά στοιχεία», είπε και κατέληξε πως… τελικά ο έρωτας περνάει από το στομάχι.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Δεν μπορείς να στηρίξεις μια καριέρα σε reality»

Her News

Κρίστοφερ Άτκινς: Ο πρωταγωνιστής της «Γαλάζιας Λίμνης» στο Happy Day σε μια εκ βαθέων συνέντευξη: Υπήρξε ζευγάρι με την Μπρούκ Σίλντς;

HerNews ka

Μαρία Ιωαννίδου: “Η Βουγιουκλάκη δεν ήθελε άλλη ξανθιά στις ταινίες. Τα έβαψα μαύρα και ήμουν απαίσια”

Her News