HerNews.gr
Διεθνή

Τζέρεμι Ρένερ: Αποκαλύπτει ότι έγραψε τα “τελευταία λόγια” του στην οικογένειά του όσο ήταν στο νοσοκομείο

Ο Τζέρεμι Ρένερ λέει ότι έγραψε μηνύματα στο τηλέφωνό του που θα χρησίμευαν ως «τελευταία λόγια» στην οικογένειά του ενώ βρισκόταν σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά το ατύχημα με το εκχιονιστικό.

«Γράφω σημειώσεις στο τηλέφωνό μου – τα τελευταία μου λόγια στην οικογένειά μου», λέει ο Τζέρεμι Ρένερ στην Νταϊάν Σόγιερ σε ένα νέο κλιπ από τη συνέντευξή τους.

Ο Ρένερ, τον οποίο καταπλάκωσε το εκχιονιστικό την Πρωτοχρονιά, λέει επίσης στη διάσημη δημοσιογράφο ότι πιστεύει ότι θα πέθαινε εκείνη την ημέρα αν ο ανιψιός του δεν ήταν εκεί.

 

«Αν ήμουν εκεί, μόνος μου, θα ήταν ένας φρικτός τρόπος να πεθάνω», λέει ο Ρένερ στη Σόγιερ στο κλιπ, το οποίο κοινοποιήθηκε την Τετάρτη στο «Good Morning America».

Η νέα προεπισκόπηση περιλαμβάνει επίσης ήχο της κλήσης 911 που δεν είχε ακουστεί ποτέ στο παρελθόν, στην οποία ο καλών ζητά αεροπορική μεταφορά επειδή ο Ρένερ φαινόταν να είναι σε δύσκολη κατάσταση.

«Στείλτε ασθενοφόρο, ασθενοφόρο… Ακούστε με. Χρειάζομαι — μπορεί να θέλετε να πάρετε το Life Flight από εδώ αμέσως», προσθέτει ο καλών.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

2 άνθρωποι έπεσαν μέσα σε δεξαμενή με σοκολάτα Mars

Her News

Beyoncé: Το ξέσπασμα του Jay-Z στα Grammys επειδή δε βραβεύτηκε ποτέ το άλμπουμ της

HerNews ka

ΗΠΑ: 21χρονος αποκεφάλισε τη σύζυγό του τέσσερις μήνες μετά τον γάμο

Her News