HerNews.gr
Διεθνή

Μπράντ Πιτ: Άφησε τον 105χρονο γείτονα του να μένει χωρίς ενοίκιο στην έπαυλη του στο Λος Άντζελες

Ο Μπραντ Πιτ φέρεται να άφησε έναν υπερήλικα χήρο να ζήσει στο πρώην εκτεταμένο κτήμα του στο Λος Άντζελες χωρίς ενοίκιο.

Σύμφωνα με την ηθοποιό του «Elvira», Cassandra Peterson, που ο Μπράντ Πιτ αγόρασε το 1,9 στρεμμάτων κτήμα στην Καλιφόρνια, ο ηθοποιός επέτρεψε στον άνδρα να κατοικήσει μέχρι το θάνατό του σε ηλικία 105 ετών.

«Ήταν πολύ, πολύ ευγενικός με τον άντρα», είπε η Peterson για τον Μπράντ Πιτ σε μια νέα συνέντευξη στο People .

«Η σύζυγος [αυτού του άνδρα] πέθανε και ο ηλικιωμένος άνδρας, ο Τζον, έμενε εκεί. Ξέρω ότι ο Μπραντ του επέτρεψε να ζήσει εκεί χωρίς να πληρώσει τίποτα μέχρι να πεθάνει».

Η Peterson είπε ότι η απίθανη συμφωνία προέκυψε όταν ο Πιτ ο οποίος ζούσε στο σπίτι με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί  και τα έξι παιδιά τους – άρχισε σιγά σιγά να αγοράζει γειτονικά ακίνητα όταν βγήκαν στην αγορά.

«Νομίζω ότι υπήρχαν περίπου 22 σπίτια που ήταν συνεχόμενα στην άκρη του ακινήτου», μοιράστηκε η ηθοποιός, «Και κάθε φορά που έβγαιναν, αγόραζε ένα».

Ένα από τα ακίνητα που παρακολούθησε ο Πιτ, ανήκε αρχικά στον ηλικιωμένο άνδρα όταν ήταν στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Μόλις το σπίτι βγήκε στην αγορά, ο ηθοποιός φέρεται να έκλεισε μια συμφωνία για να αφήσει τον χήρο να συνεχίσει να ζει στο σπίτι – χωρίς ενοίκιο – όταν ο Μπράντ Πιτ έκανε την αγορά.

«Φαντάζομαι ότι ο Μπραντ σκεφτόταν, “Λοιπόν, ξέρεις, μπορεί να ζήσει εκεί μέχρι να πεθάνει, κάτι που μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή”.

Τα πολυτελή σπίτια του Pitt στην αρχική ιδιοκτησία του Los Feliz περιλάμβαναν ένα παγοδρόμιο, ένα γήπεδο τένις, μια πισίνα, μια λίμνη Koi, ένα πάρκο για skate, ένα γκαράζ μοτοσικλετών, μια αίθουσα χορού και μια κινηματογραφική αίθουσα. 

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

H 23χρονη σύντροφoς του Pique αναγκάστηκε να νοσηλευτεί στο νοσοκομείο με κρίσεις πανικού

HerNewskl

Miss Universe 2022: Στις ΗΠΑ το στέμμα – Ποιά είναι η νέα «βασίλισσα» της ομορφιάς

Her News

Η Billie Eilish γίνεται ντοκιμαντέρ με τίτλο “The World’s a Little Blurry”

Her News b