HerNews.gr
Διεθνή

Η Billie Eilish γίνεται ντοκιμαντέρ με τίτλο “The World’s a Little Blurry”

Η Billie Eilish έχει καταφέρει να χτίσει μια επιτυχημένη καριέρα μέσα σε λίγα χρόνια. Οι λόγοι της καριέρας της μπορούν να θεωρηθούν οι βιωματικοί της στίχοι, τα oversized ρούχα που επιλέγει πάντα να φοράει και το θάρρος της να εξωτερικεύει την κατάθλιψή της, τις αυτοκτονικές τάσεις και τους αυτοτραυματισμούς που υπέστη. 

Η Billie εμφανίστηκε για πρώτη φορα στο Ball Festival του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης το 2018. Στα 17 της χρόνια, το 2019, δηλαδη, το τραγούδι της «When We All Fall Asleep» έγινε sold out και κάπου εκεί ξεκίνησε η εκτόξευση της καριέρας της. Έναν χρόνο αργότερα, την βλέπουμε να πρωταγωνιστεί στα Grammy αφού κέρδισε τέσσερις κύριες κατηγορίες (album, τραγούδι, δίσκος της χρονιάς και καλύτερος νέος καλλιτέχνης).  

Σε αντίθεση με άλλες τραγουδίστριες, η Billie Eilish μοιάζει με ένα συνηθισμένο κορίτσι της ηλικίας της για αυτό και το κοινό της νιώθει τόση οικειότητα με την αγαπημένη του σταρ. 

Έφτασε η ώρα για  ένα ντοκιμαντέρ με τίτλο «The World’s A Little Blurry», το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα streaming Apple TV Plus και έχει διάρκεια δυόμιση ώρες. Το υλικό που δείτε το έχει “τραβήξει” η ίδια η Billie Eilish, οι γονείς της αλλά και ο σκηνοθέτης Ρ. Τζ. Κάτλερ, ο οποίος έχει καταγράφει πώς η έφηβη Μπίλι, που δεν πήγε ποτέ σχολείο αλλά εκπαιδεύτηκε στο σπίτι της, ξεκίνησε να γράφει τον πρώτο της δίσκο στο υπνοδωμάτιο της. Επίσης θα δούμε ποια είναι η σχέση  με την οικογένειά της και φυσικά με τον αδερφό της και συνδημιουργό των τραγουδιών της, Φινέας. 

Αξίζει, βέβαια, να πούμε οτι Billie Eilish μετά από ένα βιντεοκλίπ που δεν ανταποκρινόταν στις προσδοκίες της, είχε ορκιστεί ότι δεν θα άφηνε ξανά στα χέρια κανενός την καριέρα της

Νεότερα Άρθρα

Η Britney Spears ποζάρει εντελώς γυμνή στην παραλία αφού αποκάλυψε ότι της φέρνει «χαρά»

HerNews ka

Ρουμανία: Τα λάθη πίσω από την τραγωδία με το λεωφορείο – Τι δήλωσε ο οδηγός

Her News

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Δεν έλαβαν πρόσκληση για τον εορτασμό των 75ων γενεθλίων του βασιλιά Καρόλου

HerNews ka