HerNews.gr
Μόδα

Navy look: Πώς θα υιοθετήσετε το συγκεκριμένο trend φέτος το καλοκαίρι;

Navy Look

Το navy look είναι ένα από τα πιο κλασσικά και διαχρονικά στυλ στη μόδα, που επανέρχεται κάθε χρόνο για να μας δώσει μια πρώτη γεύση από το καλοκαίρι. Η μαρινιέρα, τα λευκά παντελόνια και οι θαλάσσιες ρίγες είναι απαραίτητα κομμάτια για ένα ολοκληρωμένο ναυτικό look.

navy look

Μπορείτε να τα συνδυάσετε με αξεσουάρ όπως μπλε ή κόκκινα γυαλιά ηλίου, μαλακά παπούτσια ή ακόμα και ένα ριγέ σκουφάκι για να ολοκληρώσετε το στυλ σας. Επιλέξτε το ναυτικό στιλ για μια κλασική και κομψή εμφάνιση που θα σας κάνει να νιώθετε σαν να βρίσκεστε στο γαλάζιο της θάλασσας!

Προσθέστε μια τσάντα με ναυτικά στοιχεία ή ένα ζευγάρι κλασικά αθλητικά παπούτσια για να ολοκληρώσετε το look. Επιλέξτε απλά κοσμήματα όπως μια ροζέτα ή ένα κολιέ με κρίκους για να προσθέσετε μια πινελιά παριζιάνικου στυλ. Αυτό το στυλ μπορεί να φορεθεί εύκολα σε κάθε περίσταση, από τις βόλτες στην πόλη έως τα δείπνα στην παραλία.

Τα λινά κοστούμια είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς προσφέρουν άνεση και δροσιά στην καλοκαιρινή ζέστη. Το ξεθωριασμένο μπλε είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, καθώς δίνει μια πιο χαλαρή και casual αίσθηση στο κοστούμι.

Μπορεί να συνδυαστεί με λευκά sneakers για ένα πιο casual look ή με σανδάλια για μια πιο κομψή εμφάνιση. Συνοδευόμενο από ένα απλό λευκό t-shirt ή πουκάμισο, θα δημιουργήσει ένα ευέλικτο και στυλάτο καλοκαιρινό look.

navy look

Eπίσης, τα λινά κοστούμια είναι ιδανικά για το καλοκαίρι, καθώς προσφέρουν άνεση και δροσιά στην καλοκαιρινή ζέστη. Το ξεθωριασμένο μπλε είναι επίσης μια εξαιρετική επιλογή, καθώς δίνει μια πιο χαλαρή και casual αίσθηση στο κοστούμι. Μπορεί να συνδυαστεί με λευκά sneakers για ένα πιο casual look ή με σανδάλια για μια πιο κομψή εμφάνιση. Συνοδευόμενο από ένα απλό λευκό t-shirt ή πουκάμισο, θα δημιουργήσει ένα ευέλικτο και στυλάτο καλοκαιρινό look.

Ελένη Τσολάκη: Απέδειξε πως είναι fashion icon με αυτήν την στυλιστική επιλογή!

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Mermaidcore Trend: Πως να υοθετίσετε την νέα άκρως καλοκαιρινή τάση που μας κάνει να δείχνουμε σαν γοργόνες!

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Φόρεσε το φόρεμα για όσες είναι καλεσμένες σε γάμο

HerNewskl

Kendall Jenner: Έκανε το πιο δροσερό look για το καλοκαίρι

Her News