HerNews.gr
Διεθνή

Κάιλι Τζένερ – Τίμοθι Σαλαμέ: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Kylie Jenner

Η Κάιλι Τζένερ φαίνεται πως γύρισε σελίδα στη ζωή της, αφού μετά τον χωρισμό της από τον Τράβις Σκοτ, οι φήμες τη θέλουν σε σχέση με τον Τίμοθι Σαλαμέ.

Σύμφωνα με την Page Six, η φήμη «έσκασε» από το πουθενά στο διαδίκτυο την Πέμπτη. Παρόλο που δεν την έχει επιβεβαιώσει κανείς από τους δύο, το κοινό τους τους θέλει απεγνωσμένα μαζί.

Συγκεκριμένα, ο δημοφιλής λογαριασμός στο Instagram «Deuxmoi», ο οποίος συχνά δημοσιεύει αποκλειστικές ειδήσεις σχετικά με επώνυμα πρόσωπα, ισχυρίστηκε ότι πολλές πηγές του επιβεβαίωσαν ότι η Κάιλι Τζένερ βγαίνει αυτό το διάστημα με τον ηθοποιό.

Σε stories που ανάρτησε ο εν λόγω λογαριασμός, ένας χρήστης του Instagram αναφέρει πως το φημολογούμενο ζευγάρι βγαίνει από τον Ιανουάριο, μετά την Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι.

«Η πιθανή τους σχέση είναι λες και δύο άτομα από το γυμνάσιό σου που δεν είχαν ποτέ αλληλεπίδραση, ξαφνικά αρχίζουν να βγαίνουν 6 χρόνια μετά την αποφοίτησή τους», σχολίασε κάποιος στο Twitter.

Άλλοι μάλιστα, αναφέρουν πως πρόκειται για άλλο ένα «διαφημιστικό τρικ» της Κρις Τζένερ, προκειμένου να κάνει ξανά… trend το όνομα της κόρης της στο Twitter.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αποθεώθηκε η Αργεντινή στο Μπουένος Άϊρες – Το βράδυ πάρτι στον Οβελίσκο

Her News

Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η πρώην βοηθός του κέρδισε τη δικαστική «μάχη» και 1,2 εκατ ευρώ

HerNews ka

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Παραιτήθηκε από Υφυπουργός Πολιτισμού της Κύπρου

HerNews ka