HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Νεφέλη Μεγκ: «Δεν περίμενα ότι θα μου απαντήσει ο Πρωθυπουργός»

H YouTuber, Νεφέλη Μεγκ αποκαλύπτει το παρασκήνιο από την συνέντευξή της με τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Η 25χρονη Νεφέλη Μεγκ είναι ουσιαστικά παραγωγός περιεχομένου (content creator).

Kατάφερε και εξασφάλισε συνέντευξη από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – λογικό, αφού έχει διείσδυση στους νέους ως influencer και σε αυτούς θέλει να απευθυνθεί ο κ. Μητσοτάκης – και ρώτησε πράγματα με την δική της οπτική, αλλά διεισδυτικά.

Η Νεφέλη Μεγκ αποκάλυψε το παρασκήνιο της… απόδοχής από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και για την συνέντευξη που της παραχώρησε ο πρωθυπουργός.

«Η συνέντευξη με τον πρωθυπουργό ήταν πολύ ωραία. Οι ερωτήσεις εκεί ρωτήθηκαν πρώτη φορά. Είχα κάνει πολλή προετοιμασία. Ήταν μεγάλη μου επιθυμία να πάρω συνέντευξή από πολιτικά πρόσωπα. Ο πρωθυπουργός ήταν ο πρώτος που αποκρίθηκε», είπε αρχικά η γνωστή influencer.

«Δεν το περίμενα αυτό, είναι «big news», είπα θα το κάνω, γιατί δεν σου έρχεται αυτή η ευκαιρία στα 25 που είμαι. Όταν έκλεισε η κάμερα δώσαμε τα χέρια, είχε αργήσει έπρεπε να φύγει. Η συμβουλή που έδωσε ο πρωθυπουργός είναι όλοι οι νέοι να ψηφίσουν!», συνέχισε εκφράζοντας την έκπληξή της.

Ποιό ήταν το πιο «δύσκολο» σημείο της συνέντευξης;

Σύμφωνα με την Νεφέλη Μεγκ, «η πιο δύσκολη στιγμή ήταν όταν μιλήσαμε για την πανεπιστημιακή αστυνομία και την αστυνομική βία γενικότερα».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Γιάννης Βογιατζής: Ποιο είναι το παράπονό του από τον αείμνηστο Τόλη Βοσκόπουλο;

Her News b

Billie Eilish: “Αν με βιντεοσκοπήσετε για πολλή ώρα θα δείτε πολλά τικ. Δεν με νοιάζει”

HerNewskl

Μάγδα Τσαγγάνη: «Τον Αλέξη Γεωργούλη τον έβλεπαν και λιποθυμούσαν και τώρα ακούω ότι βίασε γυναίκα;»

HerNews ka