HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Λένα Δροσάκη – Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η κοινή εμφάνιση μετά τον χωρισμό

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη αποφάσισαν να δώσουν τέλος στον γάμο τους, ωστόσο συνεχίζουν να συνεργάζονται για τις ανάγκες της παράστασης «Photograph 51», στο Υπόγειο Θέατρο Τέχνης.

Το πρώην ζευγάρι θέλησε να περάσει «αθόρυβα» στα media το διαζύγιό του, αποφεύγοντας τις δηλώσεις που αφορούν την προσωπική του ζωή και βάζοντας ως προτεραιότητα τον γιο τους.

Το βράδυ της Δευτέρας 10/4 οι τηλεοπτικές κάμερες βρέθηκαν έξω από το θέατρο στο οποίο πρωταγωνιστούν. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη απέφυγαν να κάνουν την παραμικρή δήλωση προσπερνώντας τις τηλεοπτικές κάμερες.

«Έχουν επιβεβαιώσει την είδηση και με μια δήλωση λιτή που έκανε η Λένα Δροσάκη», σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή βλέποντας το απόσπασμα.

«Μπορεί εκείνη να έχει σβήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες στο instagram ωστόσο πηγαινοέρχονται μαζί στο θέατρο κι αυτό κάτι λέει για τη σχέση που έχουν», ανέφερε η παρουσιάστρια.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κωνσταντίνος Αργυρός: Μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση του με τον Σάκη Ρουβά – «Υπάρχουν κάποιοι εξωτερικοί παράγοντες»

HerNews ka

Κορίνα Τσοπέη: «Ευτυχώς που με άφησε ο πρώτος μου άντρας γιατί γνώρισα μετά τον έρωτα της ζωής μου»

HerNews ka

Ντόρα Μακρυγιάννη: «Γύριζα με μια βαλίτσα στο χέρι, από σπίτι σε σπίτι»

Her News