HerNews.gr
Σεξουαλική ζωή

Σεξ: Οι στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή την άνοιξη

σεξ

Η άνοιξη είναι εδώ και εσύ ψάχνεις τρόπο να ανανεώσεις τον τρόπο που κάνει σεξ. Υπάρχουν σίγουρα στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή την άνοιξη.

Εδώ είναι που έρχομαι εγώ για να σου πω ότι αυτή η όρεξη δεν πρέπει να μείνει ανεκμετάλλευτη και κυρίως να μην περιοριστεί στην κρεβατοκάμαρα. Γιατί δεν φτάνει να ανανεώσεις την γκαρνταρόμπα ή την εμφάνισή σου, αλλά το ίδιο ισχύει και για την ερωτική σου ζωή. Και το ντουζ, η κουζίνα ή το μπαλκόνι προσφέρονται γι’ αυτό. Ναι, είπα μπαλκόνι. Είναι μια εμπειρία που πρέπει να βάλεις στο sex bucket list σου και η εποχή αυτή το ευνοεί!

Σεξ: Οι στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή την άνοιξη

Αρχικά, ας δούμε τα πλεονεκτήματα του να ασχολούμαστε με το σεξ στο μπαλκόνι.

Καταρχάς, έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις την φύση και τον ήλιο, πράγμα που θα σε βοηθήσει να αισθανθείς πιο χαλαρή και ευδιάθετη. Επιπλέον, το μπαλκόνι είναι ένας χώρος που προσφέρει πολλή ιδιωτικότητα και μπορεί να δημιουργήσει μια πιο περιπετειώδη και συναρπαστική ατμόσφαιρα.

Το “cat style” είναι μια εναλλακτική εκδοχή του κλασικού “doggystyle” και μπορεί να προσθέσει μια νέα διάσταση στην ερωτική σας ζωή. Είναι μια πολύ διασκεδαστική ιδέα και μπορεί να δώσει νέα πνοή στη σεξουαλική σας ζωή. Ένας από τους λόγους για τους οποίους αυτή η θέση είναι τόσο απολαυστική είναι η επιπλέον ερεθισμός που προκαλείται από τον τριβή του υφάσματος κατά τη διάρκεια της πράξης.

Σεξ: Οι στάσεις που θα απογειώσουν την ερωτική σου ζωή την άνοιξη

Επίσης, ο έλεγχος του ρυθμού από τον άντρα μπορεί να προσθέσει ένα νέο επίπεδο ερεθισμού στην εμπειρία. Ωστόσο, όπως σε κάθε θέση, είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας την άνεση και την ασφάλεια κατά τη διάρκεια της πράξης.

Η ιδέα να συνδυάσετε την αγάπη σας για το παγωτό με την ερωτική σας ζωή είναι πολύ δημιουργική και διασκεδαστική. Το να χρησιμοποιείτε το παγωτό ως μέρος του παιχνιδιού σας μπορεί να προσθέσει ένα νέο επίπεδο ερεθισμού και απόλαυσης στη σεξουαλική σας ζωή.

Ο άντρας μπορεί να εξερευνήσει το σώμα της γυναίκας με τα χέρια του και να γλείφει την περιοχή του παγωτού, ενώ η γυναίκα μπορεί να κουνιέται πάνω και κάτω για να ελέγχει την ένταση της τριβής ή το βάθος της διείσδυσης.

Το σεξ στο νερό μπορεί να είναι μια διαφορετική και ενδιαφέρουσα εμπειρία, αλλά όπως αναφέρθηκε, μπορεί να προκαλέσει κάποιες δυσκολίες. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί και να λάβουμε κάποια μέτρα ασφαλείας για να αποφύγουμε ατυχήματα. Για παράδειγμα, πρέπει να αποφύγουμε την περιοχή της μπανιέρας ή του ντους αν υπάρχει κίνδυνος να γλιστρήσουμε.

Επίσης, πρέπει να λάβουμε υπόψη το γεγονός ότι η χρήση λιπαντικών μπορεί να καταστρέψει τα περιβαλλοντικά συστήματα. Ωστόσο, υπάρχουν ειδικά λιπαντικά που είναι ασφαλή για το περιβάλλον, όπως τα λιπαντικά νερού.

Αυτή είναι μια πολύ δυνατή στάση, ιδιαίτερα για όσους αγαπούν τη βαθιά διείσδυση και τη διαφορετική διέγερση.Η κοπέλα ξαπλώνει ανάσκελα με τους γοφούς στην άκρη κάποιου επίπλου (κρεβάτι, τραπέζι, πλυντήριο) με τα πόδια της ίσια πάνω. Όρθιος ο σύντροφος στην άκρη του κρεβατιού, μπαίνει σιγά-σιγά. Αναγκαία είναι τα μαξιλάρια. Η κοπέλα ξαπλώνει ανάσκελα με τους γοφούς στην άκρη κάποιου επίπλου (κρεβάτι, τραπέζι, πλυντήριο) με τα πόδια της ίσια πάνω. Όρθιος ο σύντροφος στην άκρη του κρεβατιού, μπαίνει σιγά-σιγά. Αναγκαία είναι τα μαξιλάρια.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

 

Νεότερα Άρθρα

Aυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως είναι εγωιστής στο κρεβάτι!

HerNewskl

Πόσο διαρκεί το σεξ, σύμφωνα με την επιστήμη

Her News

Πονοκέφαλος οργασμού: Oι ειδικοί σχετικά με τον εκρηκτικό πονοκέφαλο

HerNewskl