HerNews.gr
Social News

Ραγίζει καρδιές η Κατερίνα Καινούργιου: «Οι λέξεις δεν μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου»

Δύσκολες ώρες περνά η Κατερίνα Καινούργιου, αφού ένα αγαπημένο της πρόσωπο «έφυγε» από τη ζωή. Η παρουσιάστρια ενημερώθηκε για το θλιβερό γεγονός κατά τη διάρκεια της εκπομπής της.

«Χίλια συγγνώμη που ήμουν απούσα. Με ενημέρωσαν ότι έφυγε μια πολύ αγαπημένη μου γυναίκα από τη ζωή και προσπάθησα λίγο να το διαχειριστώ. Θα προσπαθήσω να συνεχίσουμε κανονικά γιατί είμαστε επαγγελματίες» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα». (Δες εδώ το απόσπασμα)

Το βράδυ της ίδιας ημέρας, η Κατερίνα Καινούργιου αποχαιρέτησε το στενό της πρόσωπο με μια συγκινητική ανάρτηση στα social media που ραγίζει καρδιές.

«Καλό Παράδεισο κυρία Μαρία μου… Θα σε θυμάμαι για πάντα αγαπημένη μου… με πρόσεξες πιο πολύ και από παιδί σου… Ήσουν μια πανέμορφη ψυχή, γεμάτη αγάπη, πίστη και καλοσύνη… με έκανες καλύτερο άνθρωπο… μου λείπεις ήδη πολύ… το σπίτι είναι τόσο… άδειο χωρίς εσένα.

Οι λέξεις δε μπορούν να στεγνώσουν τα δάκρυα μου… δεν θα σε ξεχάσω… ΠΟΤΕ! Σε ευχαριστώ για όλα… Καλό ταξίδι και να έρχεσαι που και που να μου δίνεις τις συμβουλές σου… Όπως πάντα …» έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ζόζεφιν για Νίνο: «Βρίσκομαι στην καλύτερή μου φάση. Δεν κρατάω κάτι κρυφό»

Her News b

Kourtney Kardashian: Το bridal mani που θα υιοθετήσει κάθε it girl τη μεγάλη ημέρα

HerNewskl

Kim Kardashian: Η εντυπωσιακή στολή της ως κούκλα Bratz

HerNews ka