HerNews.gr
Social News

Kim Kardashian: Η εντυπωσιακή στολή της ως κούκλα Bratz

Η Khloé και η Kim Kardashian μεταμορφώθηκαν σε κούκλες Bratz για το Halloween την Τρίτη μαζί με τις φίλες τους Natalie Halcro και Olivia Pierson.

Η τετράδα, που η καθεμία φορούσε διαφορετικό χρώμα, φόρεσε τις συντονισμένες στολές τύπου houndstooth με ασορτί μπερέδες και εντυπωσιακές τσάντες Bratz.

Η Kim Kardashian φόρεσε μια ροζ μίνι φούστα και έναν κομμένο κορσέ με ενσωματωμένο διάφανο πουκάμισο. Ολοκλήρωσε το look με ψηλές γόβες πλατφόρμας και μακριές λευκές κάλτσες.

Αποκριάτικες στολές Kim και Khloé Kardashian ως Bratz.

Η Khloé που φορούσε κίτρινο χρώμα, επέλεξε ένα μίνι φόρεμα σε στυλ μπούστο πάνω από ένα λευκό ζιβάγκο και μαύρες μπότες μέχρι τους μηρούς.

Εν τω μεταξύ, η Halcro φόρεσε ένα μίνι μπλε φόρεμα και μακριές λευκές κάλτσες όπως η Kim ενώ η Pierson επέλεξε ένα ασπρόμαυρο blazer φόρεμα με μαύρες κάλτσες.

Η Kim και η Khloé Kardashian, η Natalie Halcro και η Olivia Pierson φορούν αποκριάτικες στολές ως Bratz.

Η Kim και η Khloé Kardashian, η Natalie Halcro και η Olivia Pierson φορούν αποκριάτικες στολές ως Bratz.

Και οι τέσσερις γυναίκες πέτυχαν το εμβληματικό makeup της κούκλας χρησιμοποιώντας προσθετικά χείλη, τα οποία ήταν επενδεδυμένα με σκούρο καφέ περίγραμμα και τελείωσαν με ένα γυαλιστερό top coat.

Όλες επέλεξαν μια δραματική πτυχή και ψεύτικες βλεφαρίδες για να αναδημιουργήσουν τα αναγνωρίσιμα μάτια του παιχνιδιού Y2K.

Και οι δύο αδερφές Kardashian μοιράστηκαν φωτογραφίες από τη φωτογράφιση στα αντίστοιχα Instagram τους, λίγες ώρες αφότου η Kim έδειξε το πρώτο της κοστούμι για την ημέρα, συντονίζοντας τα ρούχα “Clueless” με τη μεγαλύτερη κόρη North West.

Ωστόσο, δεν είναι οι πρώτες Kar-Jenner που μεταμορφώνονται στη θρυλική κούκλα.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Bruce Willis: Η πρόοδος που κάνει με την υγεία του(ΦΩΤΟ)

HerNews ka

Σταματίνα Τσιμτσιλή: “Τα πυροσβεστικά μέσα ήταν άφαντα, παρατεταγμένα στη Μαραθώνος περιμένοντας εντολές”

HerNewskl

Ετεοκλής Παύλου: Αντικατέστησε το πρόσθετο μέλος του ποδιού του & έστειλε ένα ηχηρό μήνυμα

HerNews ka