HerNews.gr
Social News

Μπόρις Κλέιμαν: Τα πρώτα λόγια μετά τις κατηγορίες για βιασμό – «Στη ζωή μου έχω σεβαστεί κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο»

Ο Μπόρις Κλέιμαν τοποθετήθηκε για πρώτη φορά δημόσια μέσα, από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, σχετικά με την κατηγορία του βιασμού ανήλικης μαθήτριας μέσα σε μπαρ στο Κολωνάκι.

Ο πρώην τερματοφύλακας του Βόλου, που έμεινε ελεύθερος νωρίτερα με εγγύηση 20.000 ευρώ, χαρακτήρισε ψευδή και αβάσιμα όσα του καταλογίζουν, εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως πως οι Ελληνικές Αρχές θα φέρουν την αλήθεια στο φως.

Παράλληλα αναφέρθηκε στον πόνο που έχει προκληθεί στη σύζυγο και τα παιδιά του, υπογραμμίζοντας πως έχει σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Η ανάρτηση του Κλέιμαν

«Οι ισχυρισμοί που έχουν διατυπωθεί εις βάρος μου είναι εντελώς ψευδείς και αβάσιμοι. Έχω συνεργαστεί πλήρως με τις Ελληνικές Αρχές και είμαι βέβαιος ότι η επιμελής εργασία τους θα φέρει την αλήθεια στο φως.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Boris Kleyman (@boris_kl)

Ζητώ ευγενικά από τα μέσα ενημέρωσης να είναι προσεκτικά στις αναφορές τους και να αποφύγουν να βλάψουν περαιτέρω τη φήμη μου και να αυξήσουν τον πόνο που έχει προκληθεί στα μικρά παιδιά μου και στην αγαπημένη μου σύζυγο.

Σε όλη μου τη ζωή ως επαγγελματίας αθλητής, γιος, πατέρας και σύζυγος, έχω σεβαστεί κάθε συνάνθρωπο και ιδιαίτερα κάθε γυναίκα σε όλο τον κόσμο.

Σας ευχαριστώ, Μπόρις Κλέιμαν».

Μπόρις Κλέιμαν: Συγκλονίζει η κατάθεση της ανήλικης για τον βιασμό

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Λία Τσουζντάν: Η συγκλονιστική φωτογραφία από τον πόλεμο στην Ουκρανία

HerNewskl

Τζένιφερ Λόπεζ: Αυτή είναι η ημερομηνία που θα προβληθεί το ντοκιμαντέρ της στο Netflix

HerNewskl

Kylie Jenner- Met Gala 2022: H συγκινητική ιστορία πίσω από το νυφικό που επέλεξε

HerNewskl