HerNews.gr
Ελλάδα

Εγνατία Οδός: Πολύνεκρο δυστύχημα με ΙΧ που μετέφερε μετανάστες – Μπήκε στο αντίθετο ρεύμα

Την τελευταία τους πνοή άφησαν έξι άτομα και άλλα επτά τραυματίστηκαν βαριά στο σοκαριστικό πολύνεκρο δυστύχημα, που σημειώθηκε στην Εγνατία Οδό Αλεξανδρούπολης-Κομοτηνής, στο ρεύμα προς Αλεξανδρούπολη.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το evros-news.gr όλα συνέβησαν όταν ένα AUDI A4 που μετέφερε συνολικά 10 άτομα, παράνομους μετανάστες και τον διακινητή τους, μπήκε από τον κόμβο της Μάκρης στην Εγνατία Οδό προς Κομοτηνή, αλλά στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας.

Δείτε φωτογραφία του evros24.gr από το σημείο του τροχαίου

Αποτέλεσμα ήταν να συγκρουστεί μετωπικά με με άλλο ΙΧ που κατευθυνόταν προς Αλεξανδρούπολη.

Λόγω της σύγκρουσης έχασαν ακαριαία τη ζωή τους τέσσερις από τους παράνομους μετανάστες με τους υπόλοιπους έξι και τον οδηγό του ΙΧ, έναν 46 Έλληνα να μεταφέρονται βαρύτατα τραυματισμένοι στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης.

Όπως, όμως, έγινε αργότερα γνωστό ο Έλληνας οδηγός δυστυχώς κατέληξε κατά τη διάρκεια χειρουργείου στο οποίο υποβλήθηκε. Ο άτυχος άνδρας, ο οποίος κατά πληροφορίες εργαζόταν στους μύλους Ουζουνόπουλου, επέστρεφε στην Αλεξανδρούπολη από την Κομοτηνή.

Λίγη ώρα αργότερα έγινε, μάλιστα, γνωστό ότι κατέληξε και άλλος ένας από τους βαριά τραυματισμένους μετανάστες ανεβάζοντας σε έξι τον συνολικό αριθμό των νεκρών.

Εκφράζονται, δε, φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να αυξηθεί καθώς από τους επτά τραυματίες που μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο μόλις για δύο έκριναν οι γιατροί ότι δεν κινδυνεύει η ζωή τους.

Τόσο οι σοροί των νεκρών όσο και οι τραυματίες απεγκλωβίστηκαν με μεγάλη δυσκολία από τους άνδρες της πυροσβεστικής.

Διαβάστε περισσότερα στη Vradini.gr

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Μυτιλήνη: Σοκαριστική αποκάλυψη- Το ζευγάρι είχε χάσει τα δυο από τα τρία παιδιά του απο πνιγμό & από τροχαίο

HerNews ka

Καιρός Μεγάλης Παρασκευής: Σκόνη, λασποβροχές και μποφόρ

Her News b

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Τριήμερο εθνικό πένθος στη χώρα – Στους 38 οι νεκροί

Her News