HerNews.gr
Ελλάδα

Μυτιλήνη: Σοκαριστική αποκάλυψη- Το ζευγάρι είχε χάσει τα δυο από τα τρία παιδιά του απο πνιγμό & από τροχαίο

Η 49χρονη γυναίκα που περιέλουσε τον 58χρονο σύζυγο της με εύφλεκτο υλικό και του έβαλε φωτιά, οδηγήθηκε σήμερα το πρωί ενώπιον του εισαγγελέα και του ανακριτή. Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το thesstoday.gr, η ίδια φαίνεται να κρύβει το πρόσωπό της και να έχει σκυμένο το κεφάλι.

Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στη Μυτιλήνη και ο 58χρονος άνδρας νοσηλεύεται διασωληνωμένος και σε κρίσιμη κατάσταση. Μάλιστα φέρει εγκαύματα στο 50% του σώματός του.

Εις βάρος της 49χρονης έχει σχηματιστεί δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παράβαση της νομοθεσίας για την ενδοοικογενειακή βία.

Το τραγικό παιχνίδι της μοίρας του ζευγαριού

Πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας αναφέρουν ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε προβλήματα, με τους καβγάδες να είναι συχνοί. Μάλιστα, ο 58χρονος είχε φύγει και από το σπίτι πριν από έναν μήνα.

Το ζευγάρι είχε χτυπηθεί από τη μοίρα, καθώς είχε χάσει τα δύο από τα τρία του παιδιά. Ο γιος τους πνίγηκε ενώ κολυμπούσε στη θάλασσα πριν από μερικά χρόνια και το 2015 η κόρη τους σκοτώθηκε σε τροχαίο.

Οι συγγενείς του 58χρονου επιχειρηματία ξέσπασαν κατά της κατηγορούμενης συζύγου του. Της καταλόγισαν ότι “είχε κάνει το βίο αβίωτο” στον 58χρονο σύζυγο της.

Οι συγγενείς αποδίδουν την αποτρόπαια ενέργεια της γυναίκας στη χρήση αλκοόλ, ενώ στο ερώτημα γιατί ο 58χρονος επιχειρηματίας δεν χώριζε τη σύζυγό του εφόσον δεν περνούσε καλά μαζί της, η απάντηση που έδωσαν είναι ότι έκανε υπομονή για να μη διαλυθεί η οικογένεια, καθώς έχουν ένα παιδί.

Η αδελφή του θύματος δήλωσε ότι ενώ και η ίδια εργαζόταν στο παρελθόν στην επιχείρηση εστίασης του αδελφού της, αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την εργασία της, επειδή δεν ήταν επιθυμητή από τη 49χρονη, όπως υποστηρίζει.

Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, η 49χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα εξαιτίας της απώλειας των παιδιών της.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Σοκαριστική εμπειρία η πτήση από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη λόγω κακοκαιρίας

Her News

Ομόφυλα ζευγάρια: Πρώτο θέμα στα διεθνή ΜΜΕ η ψήφιση του νομοσχεδίου για τον γάμο

HerNews ka

Λεωφορεία: Νέα στάση εργασίας την Πέμπτη – Ποιες ώρες τραβούν χειρόφρενο

HerNews ka