HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Η Σοφία Αλιμπέρτη μιλά στην κάμερα λίγο πριν την πρεμιέρα της στον ANT1: «14 χρόνια να στολιστώ και να βγω»

Η Σοφία Αλιμπέρτη σήμερα (17/4) κάνει την πρεμιέρα της στον ANT1 μέσα από τη νέα καθημερινή εκπομπή «Ζήσε Αλλιώς», έχοντας στο πλευρό της τον Κωνσταντίνο Δέδε και τον Κωνσταντίνο Ξένο.

Μέσα από βίντεο που κυκλοφόρησε στο κανάλι του ANT1 στο youtube, η Σοφία Αλιμπέρτη απαντά στην κάμερα για όσα θα δούμε στη νέα της εκπομπή, αλλά και το πώς είναι να επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από 14 χρόνια…

Πώς είναι να επιστρέφεις μετά από 14 χρόνια στην τηλεόραση;

«14 χρόνια έχω να βαφτώ, να χτενιστώ, να στολιστώ και να βγω. 14 χρόνια. Αυτό από μόνο του είναι περίεργο», δηλώνει η Σοφία Αλιμπέρτη για την τηλεοπτική της επιστροφή.

Τι σε έκανε να πεις το «Ναι»;

«Το concept αυτό ήταν που με έκανε να πω το ναι. Μου αρέσει πάρα πολύ. Ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο περνάει απ’ το χέρι μας, θα μάθουμε μαζί με εσάς και θα απαντήσουμε σε όσες περισσότερες ερωτήσεις μπορούμε. Δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε. Θέλουμε απλώς να έχετε την πληροφορία στο μυαλό σας και να τη χρησιμοποιήσετε ανάλογα», αναφέρει η παρουσιάστρια.

Τι θα δούμε στο «Ζήσε Αλλιώς»;

«Θα μάθουμε αλήθειες. Έχει να κάνει με την υγεία μας, με τη φιλοσοφία μας απέναντι στη ζωή, με τη γνώση και το πώς μπορούμε να ζούμε καλύτερα γενικώς σε όλα τα επίπεδα», απαντά η Σοφία Αλιμπέρτη.

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ελεονώρα Μελέτη: «Ο Νίκος Μουτσινάς είναι ο λόγος που γνώρισα τον άντρα μου»

Her News

Ιωάννης Απέργης: «Όταν ήρθαμε από την Αλβανία, κοιμηθήκαμε στο πάρκο Λογγίνου»

Her News b

Περικλής Κονδυλάτος: «Με έχουν απαγάγει εξωγήινοι, είναι πέρα για πέρα αληθές»

HerNews ka