HerNews.gr
Συνεντεύξεις

Αλέξης Γεωργούλης: Όσα δήλωνε σε παλαιότερες συνεντεύξεις του για τον έρωτα και τις προσωπικές του σχέσεις

Ο Αλέξης Γεωργούλης μίλησε πολλές φορές στο παρελθόν για τους λόγους που έχει επιλέξει να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ πολλές ήταν οι φορές που αναφέρθηκε στον έρωτα και στο πως βίωσε κάποιες προσωπικές του σχέσεις.

Μετά την είδηση της καταγγελίας για σεξουαλική κακοποίηση και πρόκληση σωματικής βλάβης κατά της Ελένης Χρονοπούλου, οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη έρχονται στο επίκεντρο, μαζί με τις προσωπικές του απόψεις για τις οποίες είχε μιλήσει ανοιχτά κατά καιρούς μέσα από τις συνεντεύξεις του.

Καλεσμένος την χρονιά που μας πέρασε στο podcast της Μαρίας Σολωμού ο Αλέξης Γεωργούλης είχε δηλώσει: «Αυτός ο κόσμος έχει φτιαχτεί από άνδρες για άνδρες και τι έκαναν; Θέλησαν να ξέρουν ότι αυτό που κατέκτησαν είναι δικό τους. Έτσι βγήκε η μονογαμία. Η μονογαμία δεν έχει σχέση με τον έρωτα».

Αναφορικά με το κεφάλαιο “γάμος”, είχε εξομολογηθεί: 

«Στα 18 -19 μου έβλεπα τον γάμο. Τον είχα δει τότε αλλά δεν προχώρησε, ήταν πολλά τα χρόνια μπροστά. Βλέπω συχνά όμως την συντροφικότητα, δεν την βλέπω όμως με έναν άνθρωπο και τέλος. Αυτό το “απόλυτο” είναι πάρα πολύ δύσκολο, τουλάχιστον στα δικά μου τα μάτια.

Δεν μπορείς να πεις ότι έναν άνθρωπο που δεν ξέρεις καλά, θα του δώσεις αυτή την υπόσχεση ότι από εδώ και πέρα “για πάντα μαζί” Είναι σίγουρο ότι θα την πάρεις πίσω».

Για τις ερωτικές σχέσεις σήμερα, ο Αλέξης Γεωργούλης είχε απαντήσει: «Υπάρχει η ανάγκη να δημιουργήσουμε στην κοινωνία “ελεγχόμενες παρέες”. Σοκαριστικό είναι αν σκεφτείς τη μονογαμία ότι είναι αυτό και τέλος», σχολίασε στο podcast της Μαρίας Σολωμού.

Η συνέντευξη του στη Μαρία Σολωμού

Μάλιστα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης του στο podcast η Μαρία Σολωμού και ο Αλέξης Γεωργούλης αποκάλυψαν πως στο παρελθόν υπήρξαν ζευγάρι κάτι που έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Τον Δεκέμβριο του 2022 ο Αλέξης Γεωργούλης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού “Καλύτερα δε γίνεται” όπου είχε δηλώσει: «Έχω χτυπηθεί τρεις φορές δυνατά από τον έρωτα πολύ δυνατά που έλεγα πώς και η ζωή να τελειώσει τώρα, εντάξει. Στην αρχή νόμιζα ότι με πείραζε η απόρριψη, μετά κατάλαβα ότι αυτό που “χτυπάει” δεν είναι απλώς ένας εγωισμός, που στην αρχή αυτό που καταλαβαίνεις είναι ο εγωισμός. Προχωρώντας είναι πράγματα που έχεις μέσα σου από μικρό παιδί. Είναι κάποιες μνήμες που δεν θυμάσαι ότι τις έχεις αλλά λειτουργούν μέσα σου.

Δεν επιβεβαιώνω ποτέ τις σχέσεις μου γιατί μετά ο ιδιωτικός βίος θα γίνει δημόσιος. Δεν θα κρυβόμουν για να μην φανώ ερωτευμένος, αλλά όπως και τώρα κρατάω την προσωπική μου ζωή όσο πιο ιδιωτική χωρίς να θέλω να είναι σκοτεινή», δήλωνε ο Αλέξης Γεωργούλης.

«Δεν έχω μπει στη διαδικασία να διαψεύσω ποτέ όσα γράφονται για  την προσωπική μου ζωή και αν το κάνω αυτό, δεν τη διαφυλάσσω με το να το συζητώ δημόσια. Οπότε, καλύτερα έτσι και ας βγάζουν ό,τι θέλουν. Δεν με απασχολεί», δήλωνε το 2016 στον «Ελεύθερο Τύπο».

«Ο έρωτας είναι συντονισμός»

Σε μια παλαιότερη συνέντευξή του στο περιοδικό “ΟΚ!”, το 2013 ο Αλέξης Γεωργούλης είχε εξομολογηθεί: «Προτιμώ να τρώω τα μούτρα μου στον έρωτα, παρά να πορεύομαι με σκέψεις όπως “εδώ δεν πάω γιατί θα πονέσω”, ή “εδώ πάω γιατί θα με βολέψει”. Ο έρωτας είναι συντονισμός, κι αυτός ο συντονισμός δεν είναι κάτι εύκολο. Ως αποτέλεσμα, τρως τα μούτρα σου».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Χρήστος Μάστορας: “Έχω τεράστια ανασφάλεια μήπως χάσω την ταυτότητά μου…”

Her News b

Ρίκα Διαλυνά: «Έχω ένα παράπονο από τον σύζυγο μου, δεν εχει παρουσιαστεί ποτέ στο όνειρο μου»

Her News b

Γιώργος Γερολυμάτος: «Την γυναίκα μου την απάτησα ακριβώς στο… περίπου»

Her News