HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Δέσποινα Μοιραράκη: «Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα – Μου λείπει ο άντρας μου από το σπίτι»

Η Δέσποινα Μοιραράκη παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

Η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για τις δύσκολες στιγμές μετά την απώλεια του άντρα της, την παρενόχληση στην Τεχεράνη και το αγαπημένο της χρώμα στα χαλιά.

Στην αρχή η Δέσποινα Μοιραράκη μίλησε για το τηλεπαιχνίδι που παρουσιάζει: «Το ”Cash or trash” θα συνεχιστεί και την επόμενη σεζόν. Από το ”Cash or trash” μου άρεσε πολύ μια καρφίτσα, ένα βραχιόλι και ένα αντικείμενο lalique που τελικά δεν επωλήθη. Θα έδινα για το συγκεκριμένο αντικείμενο μέχρι 3.000 όχι όμως τώρα. Αγαπώ πολύ την Τέχνη.

Από 16 χρονών τα σαββατοκύριακα πήγαινα στο Μοναστηράκι και πουλούσα μικροαντικείμενα. Ξεκίνησα ως μικροπωλητής. Η εκπομπή είναι ευλογία στη ζωή μου, ήρθε σε μια περίοδο που το είχα μεγάλη ανάγκη. Έπρεπε να φορέσω τη μάσκα του γέλιου, το προσωπείο του γέλιου. Έκανα την ηθοποιό όσο καλύτερα μπορούσα».

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στον σύζυγό της και την απώλειά του: «Τα πιο δύσκολα γυρίσματα ήταν δέκα μέρες πριν φύγει ο άντρας μου από τη ζωή. Εκεί σταματήσαμε. Μία μέρα είχε έρθει ένας κύριος από το πολεμικό ναυτικό και όταν μου είπε πως γνώριζε το σύζυγο μου λύγισα».

Σε ερώτηση ποια είναι η ποιο δύσκολη στιγμή απάντησε: «Η πιο δύσκολη στιγμή είναι όταν πηγαίνω στο σπίτι και βιώνω την πραγματικότητα. Μου λείπει ο άντρας μου από το σπίτι, να με υποδεχθεί. Τώρα συνειδητοποιώ τη σκληρή πραγματικότητα, ενάμισι χρόνο ήμουν στο νοσοκομείο και στους γιατρούς. Στα πρώτα γυρίσματα του ”Cash or trash” κάνεις δεν ήξερε πως από μέρα σε μέρα περίμενα να φύγει ο άντρας μου».

Σε ερώτηση αν έχει κάνει ποτέ μία πολύ ακριβή αγορά απάντησε: «Έχω δαπανήσει στους καλούς καιρούς ένα υπερβολικό ποσό για μια επώνυμη τσάντα. Όταν έδωσα τις πρώτες 2.500 ευρώ πόνεσα πολύ».

Για ένα περίεργο περιστατικό που έχει ζήσει σε ένα από τα ταξίδια της περιέγραψε:  «Το πιο περίεργο συμβάν σε ταξίδι ήταν στην Τεχεράνη σ’ ένα βιβλιοπωλείο ο ιδιοκτήτης θέλησε να…το βιβλιοπωλείο ήταν μέσα στο ξενοδοχείο και έβαλα τις φωνές. Φοβήθηκα. Σε τηλεοπτική εκπομπή έχει πέσει επάνω μου το σταντ με τα χαλιά».

Κλείνοντας την συνέντευξη η Δέσποινα Μοιραράκη είπε και ποιο είναι το αγαπημένο της χρώμα: «Όπως λέει ο κύριος Μπαμπινιώτης είμαι γλωσσοπλάστης των χρωμάτων. Το αγαπημένο μου χρώμα είναι το κεραμιδοκανελοροδοκοραλοκόκκινο».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Κορινθίου –  Αϊβάζης: Θετική στον κορονοϊό κι η κόρη τους – Όσα αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου στον Αρναούτογλου

Her News b

Συγκλονίζει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου: «Έγινα επιθετικός. Xτύπησα άνθρωπο»

Her News b

Survivor: Ποια παίκτρια αποχωρεί την Κυριακή!

Her News b