HerNews.gr
Social News

Hailey Bieber: H δημοσίευση που έκανε για τη Selena Gomez

Hailey Bieber

Η Hailey Bieber φαίνεται να αναφέρεται στην πιθανή διαμάχη της με τη Selena Gomez σε μια ανάρτησή της στο Instagram.

Σύμφωνα με την σύζυγο του Justin Bieber, το 2023 δεν ήταν εύκολο για εκείνη και αντιμετώπισε δυσκολίες σε πολλά επίπεδα, γεγονός που την έκανε εύθραυστη συναισθηματικά.

Οι θαυμαστές της Selena, από την άλλη πλευρά, την κατηγόρησαν για αντιγραφή των στιλιστικών επιλογών της Selena και άλλων κινήσεων στην καριέρα της. Πρόσφατα, η Selena κάλεσε τους θαυμαστές της να σταματήσουν να τρολάρουν και να εκφοβίζουν τη Hailey, η οποία είχε δεχτεί απειλές θανάτου.

Hailey Bieber: H δημοσίευση που έκανε για τη Selena Gomez

Η Hailey αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο είναι να περνάς μια τέτοια κατάσταση και κάλεσε τους ανθρώπους να είναι εκεί ο ένας για τον άλλον ακόμα και όταν είναι δύσκολο. Οι δύο γυναίκες αρνούνται κάθε διαμάχη, ωστόσο οι φήμες συνεχίζουν να ακούγονται.

Πιο συγκεκριμένα έγραψε πως:

Μου αρέσει να κάνω αστεία για το πώς νιώθω, γιατί μερικές φορές είναι πιο εύκολο από το να παραδεχτώ ότι περνάω δύσκολα. Αλλά ειλικρινά από τότε που ξεκίνησε το 2023 πέρασα μερικές από τις πιο θλιβερές και δύσκολες στιγμές που είχα ποτέ στην ενήλικη ζωή μου και το μυαλό και τα συναισθήματά μου ήταν τουλάχιστον εύθραυστα”.

Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Ιωάννα Σιαμπάνη: Θηλάζει τον νεογέννητο γιο της – Το τρυφερό στιγμιότυπο στο Ιnstagram

Her News

Συγκλονίζει Μαυρίκιος Μαυρικίου: «Τα ζωτικά μου όργανα υπολειτουργούσαν.. »

Her News b

Σάκης Ρουβάς: Το πρώτο βίντεο που ανέβασε η κόρη του μαζί του στο TikTok

HerNews ka