HerNews.gr
Τηλεοπτικά νέα

Εύα Καϊλή: «Μαμά δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;» – Τα λόγια της κόρης της

Ο δικηγόρος της Εύας Καϊλή, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στην εκπομπή “Το Πρωινό” για το πως είναι η καθημερινότητα της με την κόρη της από την ημέρα που αποφυλακίστηκε.

Να θυμίσουμε ότι η Εύα Καϊλή αποφυλακίστηκε το Μεγάλο Σάββατο με βραχιολάκι και κατ’ οίκον περιορισμό και μένει σε ξεχωριστό οίκημα από του συντρόφου της Φραντσέσκο Τζιόρτζι ο οποίος αποφυλακίστηκε επίσης νωρίτερα.

Όσα δήλωσε ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος

 «Ήταν επιλογή της Εύας Καϊλή να μην είναι στο ίδιο σπίτι με τον Φραντζέσκο Τζιόρτζι και μάλιστα ο ανακριτής στις διατάξεις που έβγαλε, έκρινε πως δεν πρέπει να συγκατοικούν. Ήταν επιθυμία της, το λέω. Δεν γνωρίζω αν υπάρχει διάρρηξη των σχέσεών τους, σας λέω μόνο ένα γεγονός. Απαγορεύεται να βγαίνουν από τα διαμερίσματά τους, αλλά μιλούν στο τηλέφωνο μόνο για το παιδί τους, δεν συζητούν τίποτα άλλο».

Αναφορικά με τη 2χρονη κόρη της Εύας Καϊλή, ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος αποκάλυψε: «Με συγκίνησε όταν μου είπε η Εύα ότι όταν κοιμούνται αγκαλιά με την κόρη της, το μικρό αυτό κοριτσάκι την πιάνει από τον λαιμό και της λέει “μαμά, δεν θα φύγεις πάλι ταξίδι ε;”, γιατί της είχαν πει ότι η μαμά της ήταν σε ταξίδι. Όταν η Εύα Καϊλή της απαντά, ότι “αύριο θα είμαστε πάλι μαζί”.

Είναι στιγμές ανθρώπινες και αυτό το διάστημα προσπαθεί να ανακτήσει τη σχέση με το παιδί της».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Αν δεν είχε πάει ο Στάθης στο Survivor All Star ίσως ήταν διαφορετικά τα πράγματα»

HerNews ka

Αλέξης Κούγιας: Τα πλούτη, τα ακριβά αυτοκίνητα & το «κόμπλεξ του φτωχού»

HerNews ka

Κατερίνα Παπουτσάκη: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό της «Έχει τελειώσει η σχέση μας με τον Παναγιώτη»

HerNews ka