HerNews.gr
Μόδα

Αυτό είναι το κολιέ που έχουν λατρέψει τα it girls του Instagram!

κολιέ

Το κολιέ-καρδιά έχει αποκτήσει μεγάλη απήχηση και έχει γίνει ένα απαραίτητο κομμάτι για να επιτύχετε το επιθυμητό europecore look, που κάνει την εμφάνισή του στο TikTok. Αυτό το μοναδικό κολιέ μπορεί να μεταμορφώσει μια απλή και συνηθισμένη εμφάνιση σε μια πιο μοντέρνα και cool εμφάνιση.

κολιέ

Στις τελευταίες σεζόν, τα αξεσουάρ έχουν επικεντρωθεί σε ένα μόνο statement κομμάτι, επαναφέροντας το πνεύμα των δεκαετιών του ’80. Σε αυτήν την περίοδο, δεν έχει σημασία η ποσότητα αλλά το μέγεθος και η ένταση του αξεσουάρ. Και το κολιέ-καρδιά είναι ακριβώς αυτό το statement κομμάτι που μαγνητίζει τα βλέμματα.

Ακόμα, το cord necklace είναι ένα άλλο αγαπημένο κομμάτι που συνδυάζει την διαχρονικότητα με τη μοντέρνα αισθητική. Χαρακτηριστικό του είναι το μεγάλο και βαρύ στοιχείο, όπως ένα κοχύλι ή μια πεταλούδα, που κρέμεται από σχοινί ή δέρμα. Αυτό το στοιχείο προσθέτει μια ιδιαίτερη πινελιά στο κολιέ, καθιστώντας το ένα πραγματικό κόσμημα που κλέβει τις εντυπώσεις.

Αυτό είναι το κολιέ που έχουν λατρέψει τα it girls του Instagram!

Αν επιθυμείτε να δημιουργήσετε μια μοναδική εμφάνιση και να ακολουθήσετε τις τάσεις της μόδας, τότε το κολιέ-καρδιά και το cord necklace αποτελούν ιδανική επιλογή για να επιτύχετε το επιθυμητό europecore look.

κολιέ

Τα λεπτά και ντελικάτα κοσμήματα που μάς συνόδευαν για τόσο καιρό αντικαθίστανται τώρα από αυτό το εντυπωσιακό κολιέ.

Αυτή είναι η ώρα να αποχαιρετήσουμε την διακριτικότητα και να αγκαλιάσουμε την τολμηρή μόδα. Φορώντας ένα από αυτά τα κολιέ, κερδίζουμε μια αίσθηση δύναμης και αυτοπεποίθησης, καθώς το κομμάτι κεντρίζει τα βλέμματα και προσδίδει μια ξεχωριστή πινελιά στο ντύσιμό μας.

Μην φοβηθείτε να εξερευνήσετε νέα στυλ και τάσεις στα κοσμήματα. Αφήστε πίσω τα λεπτά και αναζητήστε κομμάτια που ξεχωρίζουν και αντανακλούν την προσωπικότητά σας. Αυτό το κολιέ θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα μοναδικό στυλ που θα εντυπωσιάσει και θα εμπνεύσει άλλους. Αναβαθμίστε τον τρόπο που βλέπετε τα κοσμήματα και ανακαλύψτε τον κόσμο της τολμηρής μόδας!

Η Sarah Jessica Parker ψήφισε την πιο πρωτοποριακή τσάντα

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Chiara Ferragni: Τι συμβόλιζε το χρυσό βρέφος που κρατούσε στην αγκαλιά της;

HerNewskl

Fishnet dress: Η Ζέτα Μακρυπούλια φόρεσε το πιο στυλάτο βραδινό φόρεμα για το 2023

HerNewskl

Προϊόντα ομορφιάς για επαγγελματική περιποίηση στο σπίτι

Her News