HerNews.gr
Διεθνή

Emily Ratajkowski: Αποκαλύπτει πως δεν περίμενε ότι το φιλί της με τον Harry Styles να γίνει viral!

Emily Ratajkowski

Η Emily Ratajkowski παραδέχτηκε ότι «δεν περίμενε» ότι το παθιασμένο φιλί της με τον Harry Styles θα καταλάμβανε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τον τρόπο που το έκανε.

Ο Harry Styles εθεάθη να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά στο Τόκιο με την Emily Ratajkowski τον περασμένο μήνα, γεγονός που ακολούθησε  μετά τον χωρισμό του από τη φίλη του μοντέλου, Olivia Wilde.

«Δεν περίμενα να συμβεί αυτό, αλλά νομίζω ότι, γενικά, υπάρχει λόγος που ορισμένες διασημότητες που ζουν στο Λος Άντζελες, προσλαμβάνουν ασφάλεια, δεν πηγαίνουν σε δημόσια εστιατόρια», είπε η Emily  στην ισπανική Vogue για τη διαρροή του βίντεο.

Στο κλιπ, το οποίο εξασφάλισε η Daily Mail, η Ratajkowski, φαινόταν να χαϊδεύει το μάγουλο του Styles καθώς φιλιόντουσαν ενώ ήταν ακουμπισμένοι σε ένα ασημί βαν.

«Είναι πολύ παράξενο να έχεις κάποιες εμπειρίες και μετά να τις γνωρίζει και να τις σχολιάζει όλος ο κόσμος», είπε στο δημοσίευμα.

«Είμαι απλώς ένα άτομο που έχει περάσει από μια τριετή σχέση σε μια τετραετή σχέση», είπε, αναφερόμενη στην προηγούμενη σχέση της με τον μουσικό Τζεφ Μάγκιντ και τον πρόσφατο ανεπιτυχή γάμο της με τον Σεμπάστιαν Μπερ-ΜακΚλαρντ.

«Είναι η πρώτη φορά εδώ και πολύ καιρό που βρίσκομαι σε στάδιο γνωριμιών», εξήγησε. «Το ενδιαφέρον που υπάρχει για το συγκεκριμένο θέμα είναι πολύ περίεργο. Όχι ότι εκπλήσσομαι, αλλά είναι ένα μικρό κομμάτι της ζωής μου».

«Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου επικεντρώνεται στον γιο μου και στη δουλειά μου. Αλλά υποθέτω ότι αυτά τα θέματα δεν εμπνέουν τους ίδιους εντυπωσιακούς τίτλους. Η εισβολή σε ιδιωτικές πτυχές είναι πολύ δύσκολη για μένα», πρόσθεσε η Ratajkowski.

Ο Harry Styles και η Olivia Wilde είχαν σχέση για σχεδόν δύο χρόνια πριν το ζευγάρι χωρίσει τον Νοέμβριο.

«Νιώθω άσχημα για την Olivia»

Το μοντέλο αναφέρθηκε επίσης στην «ντροπή» και το αίσθημα «απογοήτευσης» για τις αφηγήσεις που αντιμετωπίζουν οι νεαρές γυναίκες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αναφέροντας το πρόσφατο σκάνδαλο εξαπάτησης στο οποίο φέρεται να βρέθηκε ο Adam Levine.

«Σε περίπτωση που με ρωτήσεις για αυτό, είναι περισσότερο το ίδιο», είπε, προσθέτοντας, «Νιώθω άσχημα για την Olivia [Wilde], επειδή χρειάστηκε να υποφέρει αυτή την κατάσταση σε αρκετές περιπτώσεις».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Twitter: Διαγράφει καθημερινά πάνω από 1 εκ. λογαριασμούς

Her News

Britney Spears: «Φέτος έβγαλα πρώτη φορά μόνη μου χρήματα από το ATM με την κάρτα μου»

HerNews ka

Sia: «Είμαι ανασφαλής και το να είμαι στη δημοσιότητα μου προκαλεί άγχος»

HerNews ka