HerNews.gr
Διεθνή

Sia: «Είμαι ανασφαλής και το να είμαι στη δημοσιότητα μου προκαλεί άγχος»

Η Sia παραδέχτηκε ανοιχτά ότι έκανε λιποαναρρόφηση για να χάσει βάρος σε μια προσπάθεια να είναι «αληθινή» για την εμφάνισή της.

«Έπρεπε να πάρω ένα φάρμακο που με έκανε να βάλω πολλά κιλά, το οποίο απλά δεν μπορώ να αλλάξω με την άσκηση ή τα φάρμακα για τον θυρεοειδή, γι’ αυτό έκανα σήμερα λιποαναρρόφηση», έγραψε στο Twitter η τραγουδίστρια του «Unstoppable» το Σάββατο.

Η μουσικός, της οποίας το πλήρες όνομα είναι Sia Furler, εξήγησε ότι αποφάσισε να είναι «ειλικρινής» σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις της επειδή δεν θέλει να «συνεισφέρει στο σύστημα που μας λέει ότι δεν είμαστε αρκετοί».

«Σας παρακαλώ να ξέρετε ότι είμαι τόσο τυχερή που έχω τους πόρους για να αλλάξω την εμφάνισή μου και ότι όταν με δείτε πάλι σαν τρελή αλεπού, θέλω να ξέρετε ότι δεν προήλθε από δίαιτα και άσκηση», συνέχισε.

«Είμαι ανασφαλής όπως οι περισσότεροι άνθρωποι και το να είμαι στη δημοσιότητα μου προκαλεί άγχος, γι’ αυτό έκανα την επιλογή να αλλάξω την εμφάνισή μου για τα δικά μου προβλήματα εμπιστοσύνης. Προσευχήσου για μένα σε παρακαλώ!»

Δεν είναι η πρώτη φορά που η τραγουδίστρια του «Chandelier», 47 ετών, παραδέχεται ότι έκανε κάποια επέμβαση.

Η Sia, η οποία είναι γνωστή για το ότι καλύπτει το πρόσωπό της με περούκες, αποκάλυψε στη σκηνή στα Daytime Beauty Awards 2023 τον Οκτώβριο ότι έκανε λίφτινγκ.

Why Vegetarian Singer Sia Is Excited About The Meat Industry

«Είμαι μια ποπ σταρ που συνήθως κρύβω το πρόσωπό μου και δεν λέω ψέματα για τίποτα, είπε η hitmaker ενώ έδειξε ολόκληρο το πρόσωπό της στο κοινό.

«Έκανα ένα καταπληκτικό λίφτινγκ από τον Δρ. Ταλέι», πρόσθεσε, όρθια δίπλα στον πλαστικό χειρουργό. «Είναι απίστευτος και κάνει τόσο καλή δουλειά – και όχι μόνο για τους αστέρες της ποπ του κόσμου».

Μετά την άνοδό της, η τραγουδίστρια των «Cheap Thrills» εξήγησε το 2015 γιατί επέλεξε να κρύψει την ταυτότητά της από το κοινό.

Sia's 2 Kids: Everything She's Said About Her Sons

«Δεν θέλω να γίνω διάσημη ή αναγνωρίσιμη. Δεν θέλω να με κριτικάρουν για την εμφάνισή μου στο διαδίκτυο», είπε στον Chris Connelly στο «Nightline».

«Γράφω ποπ τραγούδια για ποπ σταρ τώρα εδώ και μερικά χρόνια και έχω γίνει φίλη μαζί τους και βλέπω πώς είναι η ζωή τους, και αυτό δεν είναι κάτι που θέλω».

 Aκολουθήστε μας στo Google News

Νεότερα Άρθρα

Rihanna: Γιατί δεν πήγε στο Met Gala του 2024 παρόλο που είχε αποκαλύψει το look της

HerNews ka

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Στη φυλακή βρίσκεται ο πρώην της, που εισέβαλε στο γάμο της

Her News

Emily Ratajkowski: «Οι παπαράτσι μου έχουν καταστρέψει τα περιστασιακά ραντεβού μου»

HerNews ka